Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern – “Dance Dance (Don’t Go)”

Recentelijk sloeg Luna Morgenstern een beetje een nieuwe weg in. Na enkele toffe nummers, zoals “Little Girl” en “Click Work Drop”, was het tijd om te herbronnen en met “IDONTOU” ging ze de hyperpop van Charli XCX en Shygirl achterna. Het lied ging bovendien over seksueel misbruik en had naast een leuk jasje dus ook een belangrijke boodschap te bieden. Op die manier maakte de in Duitsland geboren artieste ons benieuwd naar wat ze nog te bieden had en zo zijn we blij dat er amper een maand later al een nieuwe single is.

“Dance Dance (Don’t Go)” is iets minder uitbundig dan de voorgaande single, maar sluit er nog steeds mooi bij aan. Op haar nieuwe song lijkt Luna Morgenstern iets meer in haar eigen wereld te viben in plaats van een boodschap naar buiten uit te stralen. Hyperpop-invloeden blijven zeker voelbaar en wie wil, die kan toch ook wat bewegen. “Dance Dance (Don’t Go)” wordt na een tijdje een klein beetje eentonig, en had een grotere evolutie kunnen meemaken naar het einde toe. Al kunnen we dat deels door de vingers zien doordat het lied slechts iets meer dan twee minuten duurt. Toch is het een toffe track waarop je, zoals gezegd, opnieuw kunt viben of dansen.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

984 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern - "IDONTOU"

Nederland borrelt van het opkomend muzikaal talent en wat ons betreft mag Luna Morgenstern snel het succespad bewandelen waar de afgelopen jaren…
InstagramLiveRecensies

Goldband @ Ancienne Belgique (AB): Neonkleurig pleisterwerk

‘Plat gecrêpt, scheurvrij, professioneel afdekband van geïmpregneerd ristpapier met UV-bestendige acryllijm’. Zo beschrijft Strauss zijn rijstpapierplakband. Dat drie prille twintigers hun project…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern - "Little Girl"

Nederland bruist de laatste tijd precies meer dan ooit met steeds meer zangeressen die het ook in België maken. Na Eefje de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.