Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern – “Little Girl”

© Polina Skaia

Nederland bruist de laatste tijd precies meer dan ooit met steeds meer zangeressen die het ook in België maken. Na Eefje de Visser en MEROL zijn ondertussen ook S10 en MEAU meer dan welkom in de Vlaamse concertzalen en wie weet ontvangen we Luna Morgenstern ook binnenkort in pakweg Trix of AB. Met haar catchy muziek en Engelstalige teksten moet ze zeker niet onderdoen voor eerder genoemde muzikantes, dus laat ons hopen dat Luna ook een mooie toekomst tegemoet gaat. Vorig jaar bracht ze alvast een leuke ep uit en met nu een tweede single op korte tijd zou het ons niet verrassen als er nog een ep zit aan te komen.

Een paar maand na “Click Work Drop” is er nu dus “Little Girl”. Aan het begin van het nummer zou je misschien eventjes denken dat het een gitaarliedje is, maar na een mysterieuze intro slaat het om in een leuke, frisse popsong. Geen dansvloervuller of een gigantische oorworm, maar een meer dan charmant nummer waarvan je spontaan gaat glimlachen. Het kleine meisje in ons haar feromonen vliegen spontaan in het rond en we betrappen onszelf er toch op wat kleine danspasjes te doen. “Little Girl” is een zomers dansnummer, maar dan op een iets kleinere schaal.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1015 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Froukje @ Ancienne Belgique (AB): Uitgelaten woonkamerconcert

Het Nederlandse lied kent de afgelopen jaren een opflakkering en dat allemaal dankzij een aantal frisse nieuwe gezichten. De alomtegenwoordige Froukje is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern - "Jealous"

Afkomstig uit Duitsland, maar verblijvend in Nederland. Luna Morgenstern heeft op die manier bruisend muzikaal bloed door haar aderen lopen. Nederland heeft…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern - "Dance Dance (Don't Go)"

Recentelijk sloeg Luna Morgenstern een beetje een nieuwe weg in. Na enkele toffe nummers, zoals “Little Girl” en “Click Work Drop”, was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.