Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern – “Little Girl”

© Polina Skaia

Nederland bruist de laatste tijd precies meer dan ooit met steeds meer zangeressen die het ook in België maken. Na Eefje de Visser en MEROL zijn ondertussen ook S10 en MEAU meer dan welkom in de Vlaamse concertzalen en wie weet ontvangen we Luna Morgenstern ook binnenkort in pakweg Trix of AB. Met haar catchy muziek en Engelstalige teksten moet ze zeker niet onderdoen voor eerder genoemde muzikantes, dus laat ons hopen dat Luna ook een mooie toekomst tegemoet gaat. Vorig jaar bracht ze alvast een leuke ep uit en met nu een tweede single op korte tijd zou het ons niet verrassen als er nog een ep zit aan te komen.

Een paar maand na “Click Work Drop” is er nu dus “Little Girl”. Aan het begin van het nummer zou je misschien eventjes denken dat het een gitaarliedje is, maar na een mysterieuze intro slaat het om in een leuke, frisse popsong. Geen dansvloervuller of een gigantische oorworm, maar een meer dan charmant nummer waarvan je spontaan gaat glimlachen. Het kleine meisje in ons haar feromonen vliegen spontaan in het rond en we betrappen onszelf er toch op wat kleine danspasjes te doen. “Little Girl” is een zomers dansnummer, maar dan op een iets kleinere schaal.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

944 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern - "Click Work Drop"

Luna Morgenstern werkte al samen met pølaroit, ABBOTT, 2WEI, Jules Ahoi en werd al geremixt door Alt-J, dus laat het duidelijk zijn…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Luna Morgenstern - "In My Head"

De Duits-Nederlandse zangeres Luna Morgenstern heeft niet alleen een wondermooie naam, maar maakt ook betoverende popmuziek. Als schrijfster kroop ze al voor…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Laura Y ft. BLUAI - "Little Girl"

We zijn al een tijdje betoverd door de subtiele pianomuziek van Laura Y. Onder die naam heeft de Antwerpse pianiste Laura Janssens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.