Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern – “IDONTOU”

Nederland borrelt van het opkomend muzikaal talent en wat ons betreft mag Luna Morgenstern snel het succespad bewandelen waar de afgelopen jaren ook MEROL, MEAU of S10 zich over begaven. Ze laat zich tegenwoordig inspireren door onder meer Charli XCX, Shygirl en Caroline Polachek en valt muzikaal dus niet meteen te vergelijken met eerder genoemde artiesten, ook doordat Luna niet in het Nederlands zingt. De in Duitsland geboren artieste kwam vorig jaar met onder meer “Little Girl” en “Click Work Drop” naar buiten en liet op alleen die twee singles al totaal verschillende kanten van zichzelf zien. De elektropop met karakter zorgt vaak voor een glimlach op je gezicht, maar dat betekent niet dat Morgenstern alleen over vrolijke dingen liedjes maakt.

Op haar nieuwste single wordt er namelijk een zwaar onderwerp aangekaart, terwijl ze muzikaal in de dansbare clubmuziek duikt. “IDONTOU” is geïnspireerd door het seksueel misbruik dat achter de schermen bij The Voice of Holland plaatsvond, maar is uiteindelijk herkenbaar voor iedereen die ooit misbruikt is geweest. ‘You don’t own me and I don’t owe you’ is een duidelijke tekst die boekdelen spreekt en ondanks de autotune komt die tekst binnen. Tijdens de strofes is de tekst iets minder duidelijk, maar wie goed luistert hoort nog enkele mooie lijnen tussen de beats door. Luna Morgenstern is bezig aan een nieuw project waarbij grenzeloosheid wordt opgezocht in combinatie met een adrenalinerush. De adrenaline voelen we alvast door onze aderen stromen wanneer ze dit belangrijke onderwerp aankaart.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1020 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Froukje @ Ancienne Belgique (AB): Uitgelaten woonkamerconcert

Het Nederlandse lied kent de afgelopen jaren een opflakkering en dat allemaal dankzij een aantal frisse nieuwe gezichten. De alomtegenwoordige Froukje is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern - "Jealous"

Afkomstig uit Duitsland, maar verblijvend in Nederland. Luna Morgenstern heeft op die manier bruisend muzikaal bloed door haar aderen lopen. Nederland heeft…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Luna Morgenstern - "Dance Dance (Don't Go)"

Recentelijk sloeg Luna Morgenstern een beetje een nieuwe weg in. Na enkele toffe nummers, zoals “Little Girl” en “Click Work Drop”, was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.