Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sustain – “The Jester”

In 2020 bracht Sustain zijn ep Moral Hangover uit. Een leuke verzameling nummers die iedere rockliefhebber zou smaken. Helaas kwam zoals bij zovelen corona spelbreker spelen, waardoor de heren slechts beperkt konden touren om hun ep te verspreiden. De Denderleeuwse band bleef gelukkig niet bij de pakken zitten en dook opnieuw de studio in. Enkele singles werden beloofd, met “The Jester” als primeur.

Al van bij het begin voelt “The Jester” als een ode aan de grunge. Groovy gitaren en kreunende vocalen zijn de rode draad doorheen het nummer en stellen allesbehalve teleur. Wanneer de gitaren halverwege en op het einde even de hoofdrol spelen, bereikt de single zijn climax. Dit dankzij hun smeuïge fuzzgeluid en wulpse riffs. “The Jester” klinkt dus als een veelbelovende start voor het volgende hoofdstuk van de Denderleeuwse heren.

Wie Sustain live aan het werk wil zien hoeft niet meer lang te wachten, want op 29 maart speelt de band een een try-out in de Charlatan te Gent.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

50 posts

About author
West-Vlaamse liefhebber van de zwaardere genres!
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #20

Er verschijnen doorheen het jaar zoveel albums dat het heel moeilijk is om alles een volledige recensie te geven. Daarom vonden we…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"Recensies

Nieuwe Single Sustain - "Blackjack"

Uit de krochten van hun stinkend repetitiekot presenteert Sustain hun nieuw meesterwerk “Blackjack”. Vorig jaar hielden ze nog een EP-release in een bomvolle Charlatan,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.