Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single j-hope – “on the street” (feat. J. Cole)

Binnenkort is het zover, dan begint j-hope aan zijn militaire dienstplicht. De Zuid-Koreaan is geen onbekende meer, want zowel als lid van BTS als solo wist hij al redelijk wat te bereiken. Zo bracht hij vorig jaar nog zijn soloalbum Jack In The Box uit. Jung Hoseok, zoals hij echt heet, is niet de eerste van BTS die zijn dienstplicht zal opnemen: zijn groepslid Jin deed dat namelijk eind vorig jaar al. Vooraleer j-hope een muzikale pauze zal inlassen, wilde hij nog een geschenk in de vorm van een single aan zijn fans geven. Voor dit nummer werkte hij samen met niemand minder dan zijn idool, J. Cole.

In “on the street” horen we een j-hope die we herkennen en die weergeeft waar hij goed in is: hiphop en dans. Zijn keuze om met J. Cole samen te werken is dan ook een logische: de twee vullen elkaar perfect aan en het voelt alsof beiden al langer samen zingen. Het nummer is ook zeer catchy, al lijkt het naar het einde toe iets te repetitief te worden. Gelukkig eindigt “on the street” net voordat het gaat vervelen, waardoor we nog steeds van een geslaagde single kunnen spreken.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles V - "Love Me Again" & "Rainy Days"

Enkele dagen geleden kregen de fans van BTS – opnieuw- een grote klap te verwerken, want Suga kondigde na zijn laatste optreden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jung Kook - "Seven" (feat. Latto)

Sinds BTS’ pauze van vorig jaar brachten RM, j-hope en Suga (onder het alias Agust D) al elk een album uit, kreeg…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BTS - "Take Two"

Voor BTS en hun fans is 2023 een speciaal jaar. De groep debuteerde namelijk in 2013 met het album 2 Cool 4…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.