Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI – “I GUESS IT’S LOVE?”

© CPU – Joost Van Hoey

Nog geen twintig jaar geleden kwam The Kid LAROI in Waterloo – in Australië, welteverstaan – ter wereld. Toch heeft de populaire zanger al gigantisch veel streams verzameld, onder meer met “WITHOUT YOU“, gigahit “Stay” met Justin Bieber en “GO” met de ondertussen overleden rapper Juice WRLD. Ook met debuutalbum F*ck Love uit 2020 brak hij al potten, maar toch sleepte de zanger pas vorig jaar een Grammy-nominatie binnen voor ‘Beste Nieuwe Artiest’. Afgelopen januari was hij aan de beurt om een online performance op Fortnite neer te zetten, en het was daar dat de nieuwe single “I GUESS IT’S LOVE” in première ging.

Van F*ck Love naar “I GUESS IT’S LOVE”: een transformatie kunnen we dat gerust noemen. De Australische rapper kijkt nu veel positiever naar de liefde dan drie jaar geleden. Het nummer is er een voor en over zijn vriendin Katarina Deme, en gaat over, je raadt het al, de liefde tussen de twee. LAROI zingt over de ouders van zijn vriendin, die hem niet meteen accepteerden, terwijl ze nog niet eens afwisten van zijn drugsverleden of de periode dat hij op straat leefde. Muzikaal is de evolutie ten opzichte van vorige nummers niet zo groot op de nieuwe single, waarop de akoestische gitaar van “Love Again” vervangen wordt door een jammende drumbeat.

Wat de rode draad door de nieuwe plaat van de Australiër zal zijn, kunnen we – met twee singles met ‘love’ in de titel – al met een redelijke zekerheid voorspellen. Laat ons hopen dat The Kid LAROI verrassend genoeg uit de hoek komt om dit platgezongen thema toch nieuw leven in te blazen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yussef Dayes - "Rust" (feat. Tom Misch)

Wanneer Tom Misch en Yussef Dayes muziek lossen let je maar beter op, want het tweetal schiet meestal récht in de roos….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost & Ski Aggu - “Friesenjung” (feat. Otto Waalkes)

Joost Klein mag op het gebied van ‘Hollanders met een hoek af’ de laatste twee jaar dan wel concurrentie hebben gekregen van…
AlbumsRecensies

KAYTRAMINÉ - KAYTRAMINÉ (★★★½): Aangename zomercocktail

Topartiesten die de handen in elkaar slaan om samen een nieuw project op te starten, het is een concept dat we de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.