Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI – “Love Again”

© CPU – Jan Van Hecke

Van nieuwkomer tot een wereldster in amper een kleine twee jaar tijd. Het parcours van de nog maar negentienjarige The Kid LAROI oogt behoorlijk indrukwekkend en zodat dat zo blijft, komt hij binnenkort met zijn allereerste album. Zijn eerste mixtape F*ck Love dateert alweer van 2020, maar in de tussentijd zat hij niet stil. Zo was er bijvoorbeeld de hit “STAY” met Justin Bieber en deed hij afgelopen zomer een tourtje door Europa met onder meer een passage op Rock Werchter. De arena’s wenken stilaan voor The Kid LAROI en hoe zet je die laatste beslissende stap nu juist? Inderdaad, met een nieuwe hit.

Afgelopen week kregen we nog een hele korte intro van het nieuwe album en dus is “Love Again” de eerste echte leadsingle die we van de Aussie te horen krijgen. Het nummer moet het vooral hebben van het catchy refrein, want voor de rest gebeurt er niet bijster veel op “Love Again”. De akoestische gitaar is wel een leuke keuze die het geheel heel braafjes houdt, maar ook wel goed past bij de stem van The Kid LAROI. Alleen jammer dat daar een behoorlijk laagje autotune over gegoten werd, maar dat is uiteraard een kwestie van smaak. Wereldschokkend of vernieuwend is “Love Again” allerminst, maar dat verwachten we van een popartiest als The Kid LAROI (voorlopig) niet.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2076 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI - "BLEED"

The Kid LAROI heeft een kleine metamorfose ondergaan. De Australiër is ondanks zijn jonge leeftijd al een doorwinterde popartiest en heeft de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Kid LAROI, Jung Kook & Central Cee - "TOO MUCH"

Hij is nog maar twintig en toch is The Kid LAROI verre van een onbekende. Dankzij de steun van de ondertussen overleden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Céline Dion - "I'll Be"

Céline Dion en legendarische soundtracks lijken zowat hand in hand te gaan met elkaar. Zo is ze natuurlijk het meest gekend voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.