Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single yuné pinku – “Night Light”

© Leanda Heler

De nieuwe ster aan het hyperpopfirmament heet yuné pinku; eentje die vorig jaar al vaker indruk heeft gemaakt. Nadat ze in september op tour ging met Caribou en onder andere in de Ancienne Belgique stond, kwam ze in december ook op Braindance_2022 in dezelfde zaal de show stelen. In de lente mogen we ons verheugen op een nieuwe ep van de Iers-Maleisische artieste. Een exacte releasedatum heeft BABYLON IX nog niet, maar met de nieuwe single “Night Light” kennen we alvast een tweede nummer dat het project naast het onweerstaanbare “Fai Fighter” zal sieren.

Het nachtleven kent dankzij yuné pinku een nieuwe soundtrack en krijgt met “Night Light” dus weer een nummer dat tot de verbeelding spreekt. Samen met co-producer Oli Bayston speelt ze namelijk met ritmes en punchy drums, die door etherische synths bijdragen aan een dromerige clubsfeer. Naar eigen zeggen wilt ze elke luisteraar met “Night Light” meenemen door een cyberpunk-metaverse, waar ze je aan het dansen brengt en je alles rondom je laat vergeten. In dat opzet slaagt ze absoluut, want als we onze ogen sluiten, zitten we helemaal in haar wereld.

FacebookInstagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1763 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yunè Pinku - "Fai Fighter"

De negentienjarige Iers-Maleisische artieste Yunè Pinku staat nog maar aan het begin van haar muzikale carrière. Na een geslaagde samenwerking met Logic1000…
LiveRecensies

Caribou @ Ancienne Belgique (AB): Tussen het kleurrijke en het kleurloze

30 april 2020, 24 januari 2021, 31 januari 2022 en uiteindelijk 2 september 2022; het waren vier data die de fans van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.