Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yunè Pinku – “Fai Fighter”

De negentienjarige Iers-Maleisische artieste Yunè Pinku staat nog maar aan het begin van haar muzikale carrière. Na een geslaagde samenwerking met Logic1000 bracht ze reeds enkele sterke nummers uit. In haar muziek combineert ze verschillende genres zoals uk garage, house, postdubstep en meer. Op vrij korte tijd wist ze al heel wat fans te verwerven met deze aanstekelijke beats in combinatie met haar zweverige stem. Haar laatste nummer “Fai Fighter” moet zeker niet onderdoen voor de kwaliteit waarvoor ze ondertussen gekend staat. 

Openen doet “Fai Fighter” met synthesizers, waarna een zweverige stem en dansbare housebeats het geheel aan elkaar plakken. Deze drie elementen vormen de basis van de vier minuten durende single. Yunè Pinku weet ook op een overtuigende manier haar stem als instrument te gebruiken. Tussen verschillende strofes door ruilen haar liedteksten namelijk plaats in voor een vocaal ritmespel. Hierdoor weet ze met haar nieuwste single opnieuw te overtuigen en lijkt ze goed op weg een gevestigde waarde binnen de alternatieve elektronische muziek te worden.

Op zaterdag 17 december is Yunè Pinku te zien op Braindance_2022, een evenement georganiseerd door de AB. Deze avond zal zij hetzelfde podium betreden als artiesten zoals Fatima Yamaha, HAAi en Logic1000. 

FacebookInstagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEDUZA - "Musica"

Afgelopen zomer lanceerden ze hun zelfgetitelde ep met al hun miljoenenhits, maar ook enkele nieuwe nummers. Het Italiaanse dj- en producergroep MEDUZA…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skepta & Amy Winehouse - "Can't Play Myself (A Tribute To Amy)"

Skepta gaf zijn visitekaartje al af binnen het grime/rapgenre als een van de bekendste rappers van Groot-Brittannië, met onder andere streamingsvangers als…
LiveRecensies

Voodoo Village 2023: Verdwalen en verenigen in muzikale mist

Op de grootste muziekbijeenkomsten moeten we midden september al nostalgisch terugkijken, maar helemaal uitgebloeid is de festivalzomer zeker nog niet. Aan het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.