Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Judith Kiddo – “Ready to Heal”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Vorig jaar riepen we Judith Kiddo uit tot Grote Beer van Morgen en dus hebben we haar gedurende 2022 goed in het oog gehouden, maar dat betekent niet dat we anno 2023 geen interesse meer in haar hebben. De eigenzinnige popnummers blijven boeiend en veelbelovend. Kiddo studeerde eigenlijk voor actrice, maar is halverwege haar hart toch verloren bij muziek en maakt zelf toffe songs met leuke geluiden en een grote dosis eigenheid. Vorig jaar kregen we onder andere “White Monsters” en “Settle Down” te horen en blijkbaar heeft Kiddo ook dit jaar mooie dingen voor ons in petto.

“Ready to Heal” heeft een knuffelbare uitstraling met een retro nasmaak en bereidt ons langzaamaan voor om te dansen, maar echt losbreken doet het lied nooit. De kleinschaligheid blijft behouden en ergens siert dat haar eigenlijk. De single heeft iets weg van Franse muziek, maar Judith Kiddo zingt nog maar eens in het Engels hier. “Ready to Heal” heeft daarnaast een aardige feelgood factor en de catchy ‘ready to heal’ voelt dan ook als een pleister op een wonde. Judith Kiddo toont nog maar eens aan dat ze toffe popsongs kan maken, die niet cliché zijn.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1122 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Dour 2023 (Festivaldag 5): Buitenaardse vibes

Met het einde van Dour kunnen we intussen ook reeds vaarwel zeggen aan de eerste helft van de huidige festivalzomer. De volgende…
LiveRecensies

Oracle Sisters @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Terug naar de jaren '70

Oracle Sisters is een muziekgroep die oorspronkelijk uit Parijs komt en bestaat uit twee jeugdvrienden, Lewis Lazar en Christopher Willatt, samen met…
InstagramLiveRecensies

Gaz Coombes @ De Roma: Onbemind vakmanschap

Was het omdat Venus en Jupiter op een lijn kwamen te staan en iedereen omstreeks 20 uur die unieke gebeurtenis wou aanschouwen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.