Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Judith Kiddo – “Settle Down”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Judith Kiddo studeerde oorspronkelijk voor actrice, maar belandde uiteindelijk toch in de muziekwereld. Niet raar want de zangeres is al van kinds af aan met muziek bezig. De Brusselse bracht haar eerste single “Pour Quelques Dollars” uit in 2019 dat ondertussen al meer dan tienduizend streams heeft op Spotify. Een jaar later kwam haar eerste ep Petit Chien uit met zes prachtige singles. De synthpop muziek en de retrobeats kleuren haar muziek vol emoties waar ze meestal nog een boodschap bij steekt. Of het nu in het Frans of Engels is, het klinkt allemaal goed! Begin dit jaar werd ze dan ook meer dan terecht een ‘Grote Beer van Morgen’ en nu is er eindelijk de eerste muziek van het jaar.

Haar nieuwe single “Settle Down” is nog maar het topje van de ijsberg. Het is een voorproefje van haar debuutalbum Ready to Heal dat later dit jaar uitkomt. “Settle Down” geeft je een gezellig gevoel en trekt direct je aandacht door de melancholische en happy vibe. De single lijkt vrolijk, maar vergis je niet. Het nummer gaat over haar licht paranoïde gevoel dat ze ervaart als ze naar het nieuws kijkt. Stil blijven zitten is hier wel geen optie. Neem het van ons aan, haar nieuwe single blijft een tijdje in je hoofd nazinderen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Oracle Sisters @ Les Nuits Botanique (Rotonde): Terug naar de jaren '70

Oracle Sisters is een muziekgroep die oorspronkelijk uit Parijs komt en bestaat uit twee jeugdvrienden, Lewis Lazar en Christopher Willatt, samen met…
InstagramLiveRecensies

Gaz Coombes @ De Roma: Onbemind vakmanschap

Was het omdat Venus en Jupiter op een lijn kwamen te staan en iedereen omstreeks 20 uur die unieke gebeurtenis wou aanschouwen,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Judith Kiddo - "Ready to Heal"

Vorig jaar riepen we Judith Kiddo uit tot Grote Beer van Morgen en dus hebben we haar gedurende 2022 goed in het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.