Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Judith Kiddo – “Settle Down”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Judith Kiddo studeerde oorspronkelijk voor actrice, maar belandde uiteindelijk toch in de muziekwereld. Niet raar want de zangeres is al van kinds af aan met muziek bezig. De Brusselse bracht haar eerste single “Pour Quelques Dollars” uit in 2019 dat ondertussen al meer dan tienduizend streams heeft op Spotify. Een jaar later kwam haar eerste ep Petit Chien uit met zes prachtige singles. De synthpop muziek en de retrobeats kleuren haar muziek vol emoties waar ze meestal nog een boodschap bij steekt. Of het nu in het Frans of Engels is, het klinkt allemaal goed! Begin dit jaar werd ze dan ook meer dan terecht een ‘Grote Beer van Morgen’ en nu is er eindelijk de eerste muziek van het jaar.

Haar nieuwe single “Settle Down” is nog maar het topje van de ijsberg. Het is een voorproefje van haar debuutalbum Ready to Heal dat later dit jaar uitkomt. “Settle Down” geeft je een gezellig gevoel en trekt direct je aandacht door de melancholische en happy vibe. De single lijkt vrolijk, maar vergis je niet. Het nummer gaat over haar licht paranoïde gevoel dat ze ervaart als ze naar het nieuws kijkt. Stil blijven zitten is hier wel geen optie. Neem het van ons aan, haar nieuwe single blijft een tijdje in je hoofd nazinderen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Clara Lissens - "I Am You"

Als multidisciplinaire artiest doet Clara Lissens meer dan allleen maar muziek uitbrengen. In haar universum combineert ze performance en geluidskunst. Ze maakt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip - "Down"

Hot Chip, een elektroband uit de gloriejaren van de indiepop, heeft een nieuw album aangekondigd. Op 19 augustus wordt Freakout / Release het achtste…
InstagramLiveRecensies

We Are Open (dag 2) @ Trix: Gitaren en drums

Dit weekend zakten we af naar het Antwerpse Trix, waar in alle mogelijke zalen de beste Belgische muzikale nieuwigheden werden tentoongesteld. Op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.