Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paramore – “C’est Comme Ça”

Nog een klein maandje moeten we wachten, maar dan verschijnt het langverwachte zesde album van Paramore. Hoewel frontvrouw Hayley Williams in de afgelopen jaren nog twee soloplaten afleverde, waaronder het prachtige Petals For Armor, is het alweer even geleden dat we voor het laatst een langspeler met haar bandleden kregen. After Laughter dateert namelijk alweer van 2017, dus we durven voorzichtig te zeggen dat Paramore-fans uitkijken naar 10 februari. Vorig jaar kregen we met “This Is Why” en “The News” al twee heerlijke voorproefjes voor This Is Why en vandaag horen we nog een derde in de vorm van “C’est Comme Ça”.

Net als die twee eerdere singles is ook “C’est Comme Ça” weer een hele toffe release van Paramore die ons doet uitkijken naar die nieuwe plaat. Hoewel het lied slechts iets meer dan twee minuten op de teller heeft, weet Paramore ons vanaf de eerste seconde helemaal mee te krijgen. Dit komt deels door het catchy refrein met het repetitieve ‘C’est comme ça / C’est comme ça’, maar ook door de vurige frustratie in de praatzang van Williams. Ze beklaagt de huidige toestand van de wereld en de impact die dat heeft op haar mentale gezondheid. Het nummer is iets minimalistischer en ingetogener dan “This Is Why” en “The News”, maar Williams’ woede over de staat van de wereld heeft ons helemaal in de ban. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuwste album van Paramore!

This Is Why verschijnt op 10 februari.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

265 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
LiveRecensies

Taylor Swift @ Johan Cruijff ArenA: Popmuziek van de bovenste plank

Op het lijstje van artiesten die we zeker eens live aan het werk moeten zien, stond Taylor Swift al een tijdje met…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Various Artists - Everyone's Getting Involved: A Tribute to Talking Heads' Stop Making Sense (★★★½): Lang leve Talking Heads, nog steeds

Dit jaar wordt de veertigste verjaardag gevierd van de baanbrekende Talking Heads-concertfilm Stop Making Sense en het daarbij horende album. Destijds werden…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.