Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Bosch – “My Jeans”

De 21-jarige Kai Bosch ontdekten we afgelopen zomer met zijn fijne single “Orbit“, maar het was vooral ook zijn debuut-ep SLIPPING die ons volledig over de streep trok. Uiteindelijk belandde zijn eerste project in onze lijst van de 40 beste ep’s van 2022, een mooie verwezenlijking voor een opkomende artiest. De indiepop-nieuwkomer gaat een veelbelovend jaar tegemoet. Het toonaangevende queerplatform GAY TIMES doopte hem alvast tot artiest om in de gaten te houden en ook wij horen veel potentieel.

Bosch schreef “My Jeans” een jaar geleden en omschrijft het nummer zelf als zijn favoriet dat hij ooit schreef. De verwachtingen zijn daarom groot, maar die lost hij gelukkig ook helemaal in. Zijn androgyne stem straalt zo’n warmte uit, waardoor zijn melancholische triphop-geïnspireerde producties een gouden randje krijgen. “My Jeans” gaat over iemand graag zien die jou helaas niet ziet zitten. Dit hartverscheurende gevoel krijgt muzikaal op zijn kersverse single zo veel diepgang dat we helemaal meeleven met het verhaal. Kai Bosch blijft ons mooie muziek schenken en zal ons dit jaar ongetwijfeld nog vaker van onze sokken blazen.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kai Bosch - "Tullips"

Iedereen met een klein hartje of een hartverscheurende relatiebreuk achter de rug zoekt vaak een uitweg in de muziek om alle gebeurtenissen…
LiveRecensies

Gretel Hänlyn @ Botanique (Witloof Bar): Veelbelovend

In de wereld van veelbelovende artiesten van aan de overkant van het Kanaal is Gretel Hänlyn een naam die al een tijdje…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Bosch - "Bodybag"

De Britse hartendief Kai Bosch is ontzettend goed bezig om bij een groot publiek door te breken. Zijn eerste ep SLIPPING was een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.