Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kai Bosch – “Orbit”

© Jordy Hardy

De prille twintiger Kai Bosch ruilde het kleine Cornwall op zijn zeventiende in voor Berlijn om uiteindelijk terug naar de metropool Londen te verhuizen. Daar had hij ook goede redenen voor, want de jonge muzikant steekt al zijn energie in zijn muzikaal project waarvoor hij zich laat inspireren door Lorde, James Blake en FKA Twigs. Zijn debuutsingle “Be Right Back” verscheen op 4 mei en werd meteen door heel wat belangrijke pers opgepikt. Iets later die maand maakte hij indruk op het belangrijke Britse showcasefestival The Great Escape en zorgde hij ervoor dat het interesse in zijn muziek alleen maar groter wordt.

“Orbit” is nog maar zijn tweede single, maar maakt al heel duidelijk waar hij als artiest naartoe wilt. Muzikaal heeft het geheel iets bijzonder melancholisch en hoopgevend, wat vooral te danken is aan de vocale productie. In de strofes articuleert hij zijn gevoelens glashelder, waarna hij in het refrein verschillende zanglijnen laat samenkomen en weet te ontroeren. “Orbit” heeft iets coming-of-age en is een echte aanrader voor fans van onder andere Conan Gray en Clairo. We zijn alvast volledig mee in het verhaal van Kai Bosch en hebben zo’n sterk vermoeden dat we niet de enigen zullen zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1656 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Fifty Lab 2022 (Dag 3): Diverse kwaliteit

Fifty Lab 2022 ging gisteren in een finale ronde en dat met een fameuze eindsprint. Niet alleen waren alle tickets in de…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Mount Kimbie - MK 3.5: Die Cuts | City Planning (★★★): Melancholie op de dansvloer

Het geduld van Mount Kimbie fans werd al enkele jaren op de proef gesteld. Nadat het duo drie jaar de tijd nam…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Chloe George - "Penny"

Elke nieuwe artiest die bij FADER onder contract staat, trekt automatisch onze aandacht, want met labelgenoten als Clairo, Slayyyter en Lewis Del…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.