Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Used – “Forget”

© CPU – Toon Miermans

Als we het hebben over de helden van de festivalzomer, dan verdient Jo Eelen, oftewel Used, zeker een vermelding. Op zowat elk festival knalde zijn remix van “Go, Acid!” minstens tien keer per dag door de boxen, zelfs als de man niet zelf achter de draaitafels stond. Want geloof het of niet, hij was ook overal gewoon zelf van de partij. Doe daar nog eens bij dat “Higher” een gigantische hit werd bij de radiostations, en het lijkt haast een vanzelfsprekendheid dat de grootste podia van ons land geen geheimen meer hebben voor de man. Nu is er met “Forget” een gloednieuwe single, waarmee Used een soort ode brengt aan de afgelopen gekke maanden.

Dat stilstaan niet tot de opties behoort bij Used, wisten we al langer. Toch zit er een soort melancholisch extraatje in deze “Forget”. De single komt nogal dromerig op gang, waarna de bassbeats geleidelijk aan aanzwellen. Op die manier bloeit de track open tot de drum-‘n-bass die we van Eelen verwachten. Het mag er dan misschien wel iets meer poppy aan toe gaan in de refreinen, we zien een zaal wel hard gaan op deze beat. “Forget” is op die manier dus het nummer dat je van Used kan verwachten in de herfst: iets minder hard dan tijdens de zomermaanden, maar nog altijd lekker dansbaar.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1624 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single DJ Fresh & Used - "Higher" (feat. Nikki Ambers)

Used kwam als een raket ons muzieklandschap binnen gevlogen en lijkt nog lang niet van plan snel een landing te maken. Het…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock kondigt eerste namen aan met o.a. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Circa Waves

Eén van de weinige festivals die ook in 2021 plaatsvond, was Crammerock. Het festival in Stekene had toen zelfs een line-up met…
InstagramLiveRecensies

Netsky & Friends @ Lotto Arena: Een met zware cijfers gewonnen thuismatch

Eindelijk was het zover; Netsky kon ook in zijn thuishaven Antwerpen een groot feest op poten zetten in de vorm van zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.