Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Acid – “Go, Acid!” (feat. Joost & Apson)

© CPU – Toon Miermans

Nathan Vandergunst, beter bekend onder zijn pseudoniem Acid, is al sinds 2013 een van de grootste Vlaamse YouTubers. De jongeman uit Blankenberge kan daardoor al een aantal jaren op heel veel support rekenen van fans over heel Nederland en België, maar sinds hij vorige maand verscheen in De Slimste Mens Ter Wereld is zijn populariteit nog harder gestegen. Gisterenavond kwam, doordat hij 400.000 abonnees haalde op zijn tweede YouTube-kanaal ‘ACID 2’, zijn debuutsingle “Go, Acid!” eindelijk uit. Het nummer werd al enkele keren geteased op zijn sociale media. Een paar weken terug speelde hij het zelfs al in de grote zaal van de Ancienne Belgique tijdens het concert van zijn goede vriend Joost, die daarnaast ook meezingt op deze single. Sindsdien spookt het catchy refrein (‘Go, Acid! Go, Acid! Go, Acid! Go!’) door heel het land, en dat gaat vanaf vandaag niet snel veranderen.

Vanaf de eerste seconden van het nummer voelen we meteen aan dat Nathan ook in dit nummer op zijn typische manier enkele andere YouTube-figuren de vinger op de mond legt. Acid doet dat niet alleen door enkele hardere lines uit te spreken, maar ook door bijvoorbeeld zijn merchandise te promoten in deze song. Daarnaast bevat het nummer een toffe, opzwepende deun en een aanstekelijk refrein, dat ervoor zorgt dat het na enkele luisterbeurten voor de rest van de dag in je hoofd blijft zitten. “Go, Acid!” is weliswaar niet meteen heel zuiver gezongen, maar als we dat door de vingers zien is het een perfect rapnummer. De humoristische passage van zijn vrienden Joost en Apson helpen daar zeker bij en zorgt er nog extra voor dat het nummer in de nabije toekomst nog veel de ronde gaat doen in België én Nederland.

Of “Go, Acid!” een anthem gaat worden bij de fans van Acid, mag zelfs geen vraag meer zijn. Nathan Vandergunst heeft het weer slim aangepakt en zijn populariteit zal hierdoor alleen maar stijgen.

YouTube / Instagram / Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Suikerrock vult affiche aan met Faithless, Brihang, Froukje, Royel Otis en meer!

Je zou het misschien niet zeggen als je aan het raam kijkt, maar het festivalseizoen begint nu echt wel heel nadrukkelijk op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost - "Europapa"

Zijn naam is Klein, maar zijn dromen groot. Heel groot, want binnen een paar weken mag Joost Klein het podium van het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MCR-T & Joost - "Buurman Uit Berlijn"

Al te serieus zijn de klanken die de Duitse MCR-T naar buiten brengt niet altijd, maar dat je er een feestje op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.