Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Acid – “Go, Acid!” (feat. Joost & Apson)

© CPU – Toon Miermans

Nathan Vandergunst, beter bekend onder zijn pseudoniem Acid, is al sinds 2013 een van de grootste Vlaamse YouTubers. De jongeman uit Blankenberge kan daardoor al een aantal jaren op heel veel support rekenen van fans over heel Nederland en België, maar sinds hij vorige maand verscheen in De Slimste Mens Ter Wereld is zijn populariteit nog harder gestegen. Gisterenavond kwam, doordat hij 400.000 abonnees haalde op zijn tweede YouTube-kanaal ‘ACID 2’, zijn debuutsingle “Go, Acid!” eindelijk uit. Het nummer werd al enkele keren geteased op zijn sociale media. Een paar weken terug speelde hij het zelfs al in de grote zaal van de Ancienne Belgique tijdens het concert van zijn goede vriend Joost, die daarnaast ook meezingt op deze single. Sindsdien spookt het catchy refrein (‘Go, Acid! Go, Acid! Go, Acid! Go!’) door heel het land, en dat gaat vanaf vandaag niet snel veranderen.

Vanaf de eerste seconden van het nummer voelen we meteen aan dat Nathan ook in dit nummer op zijn typische manier enkele andere YouTube-figuren de vinger op de mond legt. Acid doet dat niet alleen door enkele hardere lines uit te spreken, maar ook door bijvoorbeeld zijn merchandise te promoten in deze song. Daarnaast bevat het nummer een toffe, opzwepende deun en een aanstekelijk refrein, dat ervoor zorgt dat het na enkele luisterbeurten voor de rest van de dag in je hoofd blijft zitten. “Go, Acid!” is weliswaar niet meteen heel zuiver gezongen, maar als we dat door de vingers zien is het een perfect rapnummer. De humoristische passage van zijn vrienden Joost en Apson helpen daar zeker bij en zorgt er nog extra voor dat het nummer in de nabije toekomst nog veel de ronde gaat doen in België én Nederland.

Of “Go, Acid!” een anthem gaat worden bij de fans van Acid, mag zelfs geen vraag meer zijn. Nathan Vandergunst heeft het weer slim aangepakt en zijn populariteit zal hierdoor alleen maar stijgen.

YouTube / Instagram / Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joost - "Droom Groot"

Het zou heel goed kunnen dat je de muziek van Joost Klein niet goed vindt, maar het is heel moeilijk om iets…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 3): Van mysterie naar hysterie

De derde dag van Pukkelpop begon nogal wisselvallig door de regen en dat liet iedereen plots een klein beetje panikeren. Gelukkig klaarde…
Nieuwe singles

Nieuwe single No_4mat - "Vanilla Sky"

Mikhael Villegas, ofwel No_4mat, is al jaar en dag een virtuoso in visuele effecten, graphic design en VFX, maar achter de decks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.