Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CHARLOT – “Caged Birds”

© CPU – Fleur De Backer

Wie al eens graag nieuwe muziek ontdekt, zag CHARLOT misschien al eens voorbijkomen. Lotte Mulder mocht met haar debuut-ep Darker Than The Moon al mee op tour met Froukje en is op dit eigenste moment druk bezig met de Popronde, maar vond ondertussen klaarblijkelijk toch nog de tijd om nieuwe nummers op te nemen. Of er een groter project zit aan te komen is nog maar de vraag. Feit is wel dat ze enkele weken geleden ook al het prachtige “Perfume” op ons losliet. Het ziet er dus naar uit dat we het laatste van CHARLOT nog lang niet hebben gehoord, getuige ook deze nieuwe “Caged Birds”.

Op haar nieuwste creatie neemt de Nederlandse ons opnieuw mee naar haar ietwat bezwerende wereld vol donkere elektronica. Deze keer gaat het er zelfs nog een tikkeltje mysterieuzer aan toe, doordat we op de achtergrond haast permanent geconfronteerd worden met geluiden die onder onze huid kruipen. De stem van Mulder zelf dient dan weer als dansend lichtje in de duisternis, wat er uiteindelijk ook voor zorgt dat de refreinen lekker dansbaar klinken. “Caged Birds” heeft ook een zekere herkenbaarheid, waardoor het geheel snel in onze gehoorkanalen blijft hangen. Opnieuw een single waar alles aan lijkt te kloppen dus, waardoor we er zeker van zijn dat CHARLOT een blijvertje is.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2184 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

CHARLOT @ Amor: Dansen in een glinsterende, duistere bubbel

Deze zomer staat CHARLOT op Lowlands, maar voor het zover is mag de Nederlandse nog even in intiemere setting haar muziek tot…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CHARLOT - "Kaleidoscope"

Onder de vleugels van Froukje mocht CHARLOT al een paar keer met het Belgische publiek kennismaken. Toch circuleerde de Nederlandse al langer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single CHARLOT - "Alienated"

Toen CHARLOT het voorprogramma voor Froukje mocht verzorgen, betekende dat voor de Nederlandse de uitgelezen kans om met het Belgische publiek kennis…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.