Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Polachek – “Sunset”

Caroline Polachek moest haar fans recent teleurstellen met het nieuws dat ze haar aankomende tour moet verplaatsen naar 2023. Ze heeft er echter goede redenen voor, want de popnimf legt momenteel de laatste hand aan de opvolger van haar fantastische debuutalbum Pang. Doordat ze op TikTok recent nog een virale hit scoorde met “So Hot You’re Hurting My Feelings” is de vraag naar nieuwe muziek alleen maar toegenomen, maar onder de druk bezwijken, ligt niet aan de orde voor Polachek. Samen met een resem gevierde producers als Sega Bodega en Danny L Harle werkte ze aan haar tweede langspeler, die met een nieuwe single een nieuw licht schijnt op haar sound.

Het verschil tussen “Sunset” en het hartverscheurende Pang kan niet groter zijn. Het toont tegelijk ook dat ze niet ter plekke blijft trappelen. Het nummer, dat ze samen met Sega Bodega schreef en producete, is een late zomerhit, die met een zeer interessante instrumentatie de aandacht trekt. Haar transcendente zanglijnen en openbarende ‘oooh’s’ passen perfect bij de ritmische gitaarriedeltjes die “Sunset” een zuiders temperament geven. Caroline Polachek lijkt zichzelf opnieuw te willen heruitvinden op haar nieuwe project en maakt ons met deze gewaagde, doch uiterst geslaagde single alleen maar nieuwsgieriger. De dromerigheid blijft behouden, maar klinkt deze keer vrolijker dan we van haar eigenlijk gewend zijn.

Op 27 februari komt Caroline Polachek haar eerste Belgische show geven in Trix. Tickets zijn nog steeds te koop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sega Bodega - "Elk Skin"

Salvador Navarrete, beter bekend als Sega Bodega, brengt binnenkort zijn derde langspeler uit. Dat nieuws werd vandaag bekend gemaakt in het gezelschap…
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2023

De laatste maand van 2023 is alweer bijna halfweg, dus naar goede gewoonte liggen er ook bij Dansende Beren tal van eindejaarslijstjes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Caroline Polachek - "Dang"

Met haar tweede langspeler Desire, I Want To Turn Into You bevestigde Caroline Polachek moeiteloos dat ze een van de spannendste artiesten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.