Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gojira – “Our Time Is Now”

© CPU – Matthias Engels

Gojira is terug. Slechts anderhalf jaar na de met lovende kritieken overladen plaat Fortitude is het tijd voor nieuw werk in de vorm van “Our Time Is Now”. De groep heeft een gaatje gevonden in hun drukke wereldwijde tourschema om een nieuw nummer aan hun repertoire te voegen. Het lied, dat onderdeel is van de bomvolle soundtrack voor de nieuwe videogame NHL 23, is een oproep om actie te ondernemen voordat het te laat is.

De Franse band staat al jaren bekend voor hun bedrevenheid en passie die ze in hun muziek leggen en ook “Our Time Is Now” is daar een goed voorbeeld van. Het nummer hakt er vanaf de eerste noten flink in en vervolgt het pad dat de band heeft ingeslagen bij het uitbrengen van het vorige album. Technische gitaarriffs en strakke drumpatronen zitten vanaf het eerste moment goed in elkaar en laten de kracht van het muzikale gezelschap horen. De harde zanglijnen van de frontman Joe Duplantier laten een duidelijke boodschap achter: je moet een lichtpunt zijn in donkere tijden en vechten voor de dingen waar je achterstaat. De mannen laten geen spaander heel en je zal voelen dan ze langs geweest zijn.

De band zit in de eindfase van hun tour, die afgelopen juni ook de Vorst Nationaal aandeed. Het is slechts een kwestie van tijd tot de eerste aankondigingen voor komend festivalseizoen zullen binnenstromen. Mocht dit gebeuren, dan kan je dit uiteraard als eerste terugvinden op onze website.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog veel meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skillet – “Finish Line” (feat. Adam Gontier)

Skillet was na de release van Dominion duidelijk niet van plan om stil te zitten. Na enkele behoorlijke recensies op het alweer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Runnner - "nye"

In 2021 bracht Runnner zijn debuut Always Repeating uit, een akoestisch plaatje waar af en toe wat geëxperimenteerd werd met productiewerk (op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skillet - "Psycho In My Head"

Skillet bracht begin dit jaar het elfde(!) album Dominion uit waarbij de sound van vlotte gitaarriffs met dynamische, catchy refreinen werd verdergezet en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.