Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Connie Constance – “Hurt You”

© Maxim Meyer-Horn

Connie Constance, of ook wel Constance Rose Power, is een Britse indiepop-artieste met een flinke eigen wil. Zoals haar naam het ons vertelt, maakt ze muziek met power. Sinds 2015 baant ze zich een weg door de muziekindustrie, maar niet zonder risico’s. In deze jaren heeft ze gedurfde stappen gezet; van grote labels achterlaten tot hits uitbrengen op haar onafhankelijke label Jump The Fence. Uiteindelijk besliste ze om te tekenen bij PIAS.

De zevenentwintigjarige wil muziek maken waarmee ze trouw blijft aan haar roots. Ze mixt het genre indie met soul en punk, om zo de kracht van haar persoonlijke overtuigingen over te brengen. “Hurt You” is een extra voorproefje van haar nieuwe album Miss Power, net zoals de singles “Till The World’s Awake” en “Mood Hoover” die ze al uitbracht. De rest van de liedjes ontdekken we op 4 november: dan verschijnt haar plaat.

De intro begint met een mysterieuze sound die vervolgens opbouwt tot een krachtige, volle beat met drums en elektrische gitaar. Connies hese stemgeluid vormt een ruige, maar breekbare klank. Ze vertelt het verhaal over hoe ze zich bang en gevangen voelde in een donkere periode in haar leven en hoe ze er sterker uitkwam. De tekst: ‘I’ll be black, I’ll be blue, still, I’ll rise like the morning sun’ weerspiegelt haar reis naar haar sterkere en meer zelfzekere zelf.

Een nummer dat anderen versterkt en zich minder alleen doet voelen.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oliver Keane - "Miss you"

Een break-up ervaren waarvan je weet dat het je eigen fout is. Dat is exact het gevoel dat de twintiger Oliver Keane…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Connie Constance - Miss Power (★★★★): Tegen de verdrukking in groeien

Het gebeurt niet heel erg vaak dat er een artiest op onze radar verschijnt die er eigenlijk meteen in slaagt om onze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Connie Constance - "Mood Hoover"

De Britse Connie Constance brengt al sinds 2015 muziek uit, maar blijft zich ontwikkelen als artiest, waardoor je steeds gebannen uitkijkt naar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.