Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WILSN – “If You Wanna Love Me”

© Michelle Pitiris

Hoewel WILSN al enkele leuke singles op haar naam heeft staan, is ze nog niet zo bekend in onze omstreken. Eind vorig jaar tekende de Australische bij Ivy League Records en het resultaat van die nieuwe samenwerking uitte zich in “You Know Better“. Het afgelopen jaar bracht de zangeres nog twee nummers uit, maar ook die zorgden nog niet voor algemene bekendheid. Het is niet dat ze nog maar recent bezig is met muziek, want al van kinds af aan maakte het een groot deel uit van haar leven en wist ze toen al wat ze met haar leven wilde doen. WILSN kon in het verleden al goede banden leggen met andere artiesten door bijvoorbeeld in het voorprogramma te staan van Charles Bradley, een zet die destijds zorgde voor nationale faam. Misschien dat ze met deze nieuwe uitgave meer bekendheid kan werven buiten Australië.

Eerder bewees WILSN al dat ze niet bang is om soulelementen in haar muziek te verwerken, wat ook bij deze “If You Wanna Love Me” het geval is. Die soul mengt ze met rock, waardoor ze een stevig nummer creëert en ons direct weet mee te slepen van zodra ze haar mond opent. Om nog eens extra goed te bewijzen hoe krachtig haar stem is, haalt ze naar het einde toe een paar keer hevig uit, zonder het onnodig te laten klinken. Haar uithalen worden ondersteund door een goede gitaar en enkele achtergrondzangeressen. Het begin klinkt eerder braaf maar de rest van het nummer toont aan dat de zangeres barst van zelfvertrouwen. WILSN is duidelijk een artieste om zeker in de gaten te houden.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles WILSN - "Hurts So Bad" (feat. Josh Teskey) & "Come On Over My Way"

De beste manier om jezelf als artiest op de kaart te zetten is natuurlijk een deftige langspeler uitbrengen. Binnenkort mogen we dan…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single WILSN - “You Know Better”

Bij de naam WILSN gaat over het algemeen niet echt een belletje rinkelen. In Europa is het namelijk nog geen al te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.