Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN – “I Got You”

© Michelle Pitiris

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een soulelement door haar indrukwekkende stem, al haalt ze regelmatig inspiratie uit andere genres, zoals rock. Het zorgt ervoor dat WILSN met gevarieerde muziek naar buiten komt, zoals te horen was in Those Days Are Over van begin vorig jaar. Sindsdien bracht ze mondjesmaat singles uit, met als laatste worp “Can’t Afford Therapy” van eind vorig jaar. Vandaag is de zangeres terug met nieuwe muziek en dat juist op tijd voor deze zomerse temperaturen!

“I Got You” opent met een zomers, zwoel ritme dat aangestuurd wordt door gitaren, drums en aangename keys. Al snel voegt WILSN ook blazers toe aan het geheel, wat voor een relaxte sfeer zorgt. Reken daar nog haar stem bij, en de single kan eigenlijk bijna niet meer kapot. Het aangename ritme zorgt ervoor dat onze benen niet kunnen stil blijven en het achtergrondkoor versterkt dat speelse, dansbare sfeertje. WILSN komt al bij al niet per se verrassend uit de hoek, maar “I Got You” zit al na een eerste luisterbeurt in ons geheugen gegrift en doet ons zowaar spontaan dansen. Missie geslaagd dus.

Facebook / Instagram / X (Twitter) / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Lenny Kravitz – Blue Electric Light (★★★½): Vintage Kravitz met een scheut Prince

“Let Love Rule”, “Mr Cab Driver”, “Are You Gonna Go My Way?”, “Always On The Run”, “Fly Away”, “It Ain’t Over ‘Till…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jordan Rakei - The Loop (★★★★): Grandioos nieuw begin

Enkele dagen voor zijn tweeëndertigste verjaardag presenteert Jordan Rakei zijn vijfde album The Loop aan de wereld. Geïnspireerd door de geboorte van…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.