Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen – “LAZY”

Stilzitten staat duidelijk niet in het woordenboek van Baby Queen. Het muzikale project van Bella Latham kende haar oorsprong te midden van de eerste lockdown, maar heeft ondertussen toch al een ep en een mixtape achter haar naam staan. Alsof dat nog niet genoeg is, verschijnen singles bij de vleet en mocht de Britse zelfs al het voorprogramma van Olivia Rodrigo voorzien tijdens haar Europese tournee. Niet niets dus, zeker als je weet dat Latham in alle stilte zelfs alweer aan een nieuw album werkt tussen al dat touren door. Of deze nieuwe “LAZY” ook op de tracklist zal pronken, is vooralsnog onduidelijk, maar dat het opnieuw een tof nummer is, staat als een paal boven water.

Zoals de titel misschien al deed vermoeden, gaat het er bijzonder chill aan toe op “LAZY”. Het is een ietwat trage doch poppy beat die het geheel muzikaal aan elkaar bindt, terwijl Latham op een redelijk nonchalante manier zingt over alles wat ze zou kunnen zijn en bereiken; althans als ze niet zo lui was. Doordat Baby Queen het wederom heeft over een relevant onderwerp waar een soort taboe rond hangt, doet ze haar eigenheid toch weer alle eer aan. Het zorgt er in dit geval ook gewoon alweer voor dat ze een leuk nummer aan haar discografie mag toevoegen, want ondanks dat er niet echt een spanningsboog aanwezig is, blijft het geheel wel hangen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1571 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz - "Baby Queen"

‘Het is nog eens tijd voor een solonummertje’, moet Damon Albarn gedacht hebben na de release van “Cracker Island” met Thundercat en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen - "Nobody Really Cares"

Baby Queen heeft de wind meer dan ooit in de zeilen, want ondanks dat Bella Latham haar muzikale project ten midden van…
InstagramLiveRecensies

Olivia Rodrigo @ Vorst Nationaal: Massahysterie en liefdesverdriettherapie

Disney Channel heeft al heel wat tieneridolen naar voren gebracht die later uitgroeiden tot gigantische wereldsterren zoals Justin Timberlake, Britney Spears en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.