Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cathy Jain – “PLAYFIGHT”

© Brennan Bucannan

Naar jaarlijkse gewoonte stellen we in januari onze ‘Grote Beren Van Morgen‘ voor, een lijstje met veelbelovend talent dat zou kunnen doorbreken. Dit jaar lieten we je zo kennismaken met de getalenteerde Cathy Jain, een jonge zangeres die tot haar dertiende opgroeide in een klein Chinees dorpje. Inmiddels is ze toe aan haar tweede ep, die ze binnen enkele weken zal uitbrengen en opnieuw toont ze dat ze het potentieel heeft om jouw muzikaal hartje sneller te laten staan. Dankzij haar debuut-ep artificial kan ze onder andere Arlo Parks en Ellie Roswell van Wolf Alice tot haar fans rekenen.

Zelf omschrijft Cathy Jain haar nieuwe single “PLAYFIGHT” als Alice in Wonderland, maar dan elektronisch. Een referentie die we dankzij de synths en heerlijke groove volledig begrijpen, want het nummer heeft een sprookjesachtige gelatenheid. De refreinen en strofes vullen elkaar zeer mooi aan en zorgen ervoor dat de algemene sfeer meer dan behouden blijft. Cathy Jain brengt iets verfrissends, ondanks dat de muziek niet helemaal vernieuwend is. Je hoort gewoon puur talent zowel in de melodieën als in de teksten.

Op 14 oktober verschijnt haar nieuwe ep spacegirl via YALA! Records.

Facebook / Instagram

Luister nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesUitgelicht

De Internationale Grote Beren van Morgen 2022: Een terugblik

Er gaat geen dag voorbij waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag…
Nieuwe singles

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2022 (deel 2)

Naar jaarlijkse gewoonte verzamelen we begin januari een hoop nationale en internationale namen in onze rubriek ‘Grote Beren van Morgen’, van wie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.