Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingle Alice and Jack (Florence Pugh & Harry Styles) – “With You All The Time”

Don’t Worry Darling. De film waar iedereen het al wekenlang over heeft. Niet per se omdat het zo’n cinematografisch meesterwerk is, maar eerder door de opvallende cast. Zo worden de hoofdrollen vertolkt door niemand minder dan Harry Styles en Florence Pugh, en rolde hun seksscène al vaker over de tongen. Dat het tieneridool nu dus vaker begint op te duiken in grote blockbusters, levert hem vanzelfsprekend nog wat meer media-aandacht, alsook nog meer voor- en tegenstanders op. Dat Styles een tijdje geleden nog ophef veroorzaakte omdat hij al dan niet tufte in de schoot van medespeler Chris Pine, werkte dat natuurlijk in de hand. Het neemt echter niet weg dat de kritiek op de acteerprestaties van de Brit niet bepaald positief waren. Of dat dan ook in rechtstreeks verband staat met het feit dat hij ook een deel van de soundtrack voor zijn rekening nam, weten we niet.

Hoe dan ook brachten Styles en Pugh deze “With You All The Time” dus niet uit onder hun echte namen, maar onder die van de personages die ze vertolken in de film. Aan de hand van de tracktitel zou je kunnen vermoeden dat het hier om een plakkerig liefdeslied gaat, maar niets is minder waar. Het is namelijk het ietwat angstaanjagende thriller-aspect uit de film dat de hoofdrol opeist. Zo hangt de single aan elkaar met minimalistische pianoklanken en een redelijk eng bewerkte stem van de hoofdrolspeelster. Daarmee voelt het geheel nogal bevreemdend aan en lijkt het alsof de track nooit echt op gang komt. Op z’n minst speciaal te noemen als nummer dus, maar in het geheel van de film lijkt “With You All The Time” zeker te passen. Schattig op het eerste gezicht, maar toch bijzonder donker eenmaal je verder kijkt dan je neus lang is. En laat dat nu precies zijn hoe Don’t Worry Darling in elkaar zit.

Don’t Worry Darling draait vanaf nu in de bioscoop. Op zaterdag 24 juni 2023 staat Harry Styles in het Festivalpark Werchter.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1629 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Harry Styles komt naar Werchter in 2023!

Ze zijn er vroeg bij in Werchter dit jaar! Het festivalseizoen van 2022 loopt voorzichtig op z’n einde, maar daar is alweer…
LiveRecensies

Harry Styles @ Sportpaleis: Van popicoon tot rockster

We hebben er even moeten op wachten, maar de uitgestelde tour van popicoon Harry Styles hield gisterenavond halt in Antwerpen. Wie de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.