Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kito & Banks – “Sad Girl Music”

© CPU – Toon Miermans

Een paar weken geleden stond Banks nog in de Ancienne Belgique om haar nieuwste album Serpentina voor te stellen. Ondanks dat ze het dus redelijk druk heeft, weerhoudt het de zangeres niet om tussendoor nog een single te lossen. Daarvoor werkte ze samen met Kito, een Amerikaanse producer die in het verleden al samenwerkte met onder meer Empress Of, Tove Lo en FLETCHER. De twee hartsvriendinnen vereeuwigen met hun gezamenlijke single hun vriendschap op een muzikale manier.

Banks staat vooral gekend voor haar duistere pop, maar gaat op de productie van Kito voor een iets vrolijkere sound. “Sad Girl Music” maakt zijn naam niet helemaal waar, want wie een triestige melodie verwacht, is er aan voor de moeite. Een heel dansbaar arsenaal aan beats wurmt zich namelijk door onze gehoorkanalen en dringt al snel door naar ons hart. Vooral de zanglijn van het refrein blijft al snel hangen en is precies wat we van een goed poprefrein verwachten. We worden dus allesbehalve sip van “Sad Girl Music”, want beide artiesten duwen er op hun eigen wijze hun stempel op.

Banks: Facebook / Instagram / Website
Kito: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1835 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
LiveRecensies

Banks @ Ancienne Belgique (AB): Tussen sensualiteit en goddelijkheid verliest men het menselijke

Eerder dit jaar bracht de Amerikaanse BANKS haar vierde langspeler op de wereld. Serpentina bleek niet de grootste muzikale verrassing, maar bracht…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empress Of - "Dance For You"

De Amerikaanse zangeres Empress Of blijft binnen de popwereld nog steeds aardig onderschat, ondanks dat ze al jaren heel sterke nummers uitbrengt….
AlbumsRecensies

BANKS - Serpentina (★★★½) : Vervellen zoals een slang

BANKS. Een naam die voor vele Belgen wellicht nog maar weinig zegt. In Amerika krijgt de Californische zangeres, songwriter en producer echter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.