Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empress Of – “Dance For You”

De Amerikaanse zangeres Empress Of blijft binnen de popwereld nog steeds aardig onderschat, ondanks dat ze al jaren heel sterke nummers uitbrengt. Haar vorige album I’m Your Empress Of  beloonden we met vier sterren en een nieuw project lijkt met nieuwe singlereleases niet meer ver weg. Op haar vorige single “Save Me” hoorden we al dat ze resoluut voor een dansbare sound zou gaan, wat zich ook weerspiegelde in haar keuze voor Kito als één van de producers van haar nieuwe project. Het wordt dus tijd dat iedereen zijn ogen en oren opendoet voor Empress Of, want haar muziek mag niet verder onder de radar blijven.

De titel verklapt het al een beetje, maar “Dance For You” is wederom een nummer dat ons aan de dansvloer zal kluisteren als we het ergens te horen krijgen. Op sommige momenten krijgen we tijdens het luisteren flashbacks naar Madonna’s tijdloze Confessions On The Dancefloor, waardoor nog maar eens duidelijk wordt welke invloed de queen of pop nog steeds op de popmuziek heeft. We kunnen alvast niet meer stilzitten dankzij de sterke productie en kijken uit naar het volgende, volwaardige project.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

1569 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kito & Banks - "Sad Girl Music"

Een paar weken geleden stond Banks nog in de Ancienne Belgique om haar nieuwste album Serpentina voor te stellen. Ondanks dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Empress Of - "Save Me"

We hebben een groot zwak voor popartiesten die met elk nieuw album weer een volledig nieuwe kant van hun kunnen laten zien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.