Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Daniel Avery – “Wall of Sleep” (feat. HAAi)

Daniel Avery heeft al een tijdje een nieuw album af en pakt daar maar al te graag mee uit. Daarin is de Britse dj en producer volledig in zijn recht, want voor Ultra Truth wist hij een pak indrukwekkende features te strikken. Zo hoorden we eerder bijvoorbeeld al Kelly Lee Owens en HAAi voorbijkomen op “Chaos Energy“, maar kleuren ook Ghost Culture, Marie Davidson, Sherelle, James Massiah en meer de tracklist. Dat de man zijn album daarbovenop ook nog eens inspireerde op werk van onder andere Nick Cave en Mogwai, legt de lat nog een tikkeltje hoger. Voor deze nieuwe “Wall of Sleep” riep Avery opnieuw de hulp in van HAAi, wat wederom een geslaagde single oplevert.

De nieuwste creatie van Daniel Avery maakt zijn titel eigenlijk helemaal waar. Het is daarentegen niet zo dat het nummer slaapverwekkend klinkt, maar het surft wel voort op een bepaalde dromerige vibe. Heel wat percussie-achtige beats slepen je mee richting de dansvloer, al zijn het toch vooral de euforische synths die de show stelen. Zo lijkt het alsof je door “Wall of Sleep” in een soort trance geraakt, waar de herhaaldelijke vocals van HAAi nog een schepje bovenop doen. Er zit heel wat gebalde energie verstopt in de single dus, maar dat uit zich dan vooral in een avondje viben in de club. Zet dus je zonnebril maar op, het verstand op nul en laat je lichaam de rest doen.

Ultra Truth verschijnt op 4 november.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2049 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

CORE Festival (Festivaldag 1): Een warme gloed

CORE Festival, de liefdesbaby van Tomorrowland en Rock Werchter, begon zaterdag aan zijn tweede editie. Ook dit jaar werd het Ossegempark aan…
FeaturesFestivalnieuws

Negen tips voor een geslaagd CORE Festival 2023!

Het Ossegempark in Brussel is zich aan het klaarmaken voor de tweede editie van boetiekfestival CORE. Op 27 en 28 mei slaan…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Angèle, alt-J, Goldband, NxWorries en meer naar CORE 2023!

Na een eerste geslaagde editie keert CORE volgende zomer terug naar het Brusselse Ossegempark en dat met een eclectische line-up met heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.