Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Gellaitry – “INTERTWINE”

© CPU – Chris Stessens

Sam Gellaitry is niet te stoppen. De Schotse producer is sinds kort aan een steile opmars bezig en stapelt nieuwe fans op met de minuut. Zijn passage op CORE Festival en het zomerse “Picture in my mind“, zijn recente samenwerking met BBC Sound of 2022 PinkPantheress, bevestigen dat maar al te goed. Een week na zijn laatste drop “SEROTONIN” haalt hij al een nieuw nummer uit de digitale koelcel. Gellaitry is duidelijk overenthousiast om zijn nieuwe materiaal met de wereld te delen. Dat kunnen we hem ook niet bepaald kwalijk nemen, want de release van zijn nieuwste mixtape VF VOL II staat gepland voor eind deze maand. Met “INTERTWINE” zoekt Gellaitry voorlopig nog even de ontspanning op en blikt hij even terug op het materiaal van zijn vorige ep’s.

Voor Gellaitry recent het grotere publiek wist aan te spreken, maakte hij voor zichzelf online al naam met zijn Escapism ep’s. Daar zocht hij al eens graag inspiratie bij een meer Oosters klankpalet, vermengd met zijn eigen elektronische mix van house, disco en hiphop. Op “INTERTWINE” zoekt Gellaitry de nostalgie van die projecten precies toch even op. We worden namelijk getrakteerd op een verkoelend Oosters avondbriesje dat ons meteen ontspannend doet meewiegen. Er is natuurlijk wel een groot verschil in vergelijking met die oudere instrumentale nummers en dat is de succesvolle toevoeging van Gellaitry’s eigen vocals. Zoals we al konden horen op de vorige singles laat de Schot zijn eigen stem al eens graag weerklinken op zijn nummers en ook op “INTERWINE” maakt die het ontspannende nazomergevoel compleet. Net als op “SEROTONIN” vindt Gellaitry inspiratie in de ontluikende liefde, die hij met gemak op ons over weet te dragen.

Met “INTERTWINE” sluiten we de Schot in ieder geval nog een beetje meer in ons muzikale hart. Het wordt fijn aftellen naar die volledige mixtape VF VOL II die op 23 september in zijn geheel verschijnt.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Gellaitry - "NAME TO A FACE"

‘Are you sick of me yet?’ vroeg Sam Gellaitry zijn fans eerder vandaag op Instagram. Slechts een week geleden bracht de producer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Gellaitry - "SEROTONIN"

Eens in de zoveel tijd duikt er een muzikaal talent op waarbij we eigenlijk niet vaak genoeg kunnen benadrukken hoe getalenteerd we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single PinkPantheress & Sam Gellaitry - "Picture in my mind"

Het is fijn om te zien en horen hoeveel jong en fris talent er de kop opsteekt van aan de andere kant…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.