Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Gellaitry – “NAME TO A FACE”

© CPU – Chris Stessens

‘Are you sick of me yet?’ vroeg Sam Gellaitry zijn fans eerder vandaag op Instagram. Slechts een week geleden bracht de producer “SEROTONIN” namelijk uit en eerder deze week vuurde hij “INTERTWINE” nog op ons af. Blijkbaar is het antwoord op die vraag ‘neen’ geweest. Hoewel hij een paar dagen terug dus nog een single uitbracht en zijn nieuwste mixtape over een kleine week verschijnt, brengt de Schot vandaag gewoon opnieuw een gloednieuw nummer uit. Met “NAME TO A FACE” poogt Gellaitry ons nog even zoet te houden voor de release van VF VOL II.

Laten we voorop stellen dat “NAME TO A FACE” verre van een slecht nummer is. Zoals altijd is Gellaitry’s productie weer ijzersterk en weet hij ons met de fijne beat absoluut wel aan het dansen te krijgen, maar vergeleken met zijn eerdere singles, voelt “NAME TO A FACE” toch wat minder interessant en vooruitstrevend. Met zowel “SEROTONIN” als met “INTERTWINE” liet de Schot nieuwe, verrassende kanten van zichzelf horen, waarmee hij bewees een ontzettend veelzijdig artiest te zijn, terwijl hij op deze nieuwste niet iets doet wat we nog niet eerder hoorden. Dat is niet per se slecht, maar teleurstellend is het wel een klein beetje na de eerdere ijzersterke singles die hij al loste. Heel erg warm worden wij dus niet van “NAME TO A FACE”, maar we hopen dat dit gewoon een eenmalige, kleine misstap is.

VF VOL II verschijnt op 23 september.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

174 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #37

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos groot. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Gellaitry - "INTERTWINE"

Sam Gellaitry is niet te stoppen. De Schotse producer is sinds kort aan een steile opmars bezig en stapelt nieuwe fans op…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Gellaitry - "SEROTONIN"

Eens in de zoveel tijd duikt er een muzikaal talent op waarbij we eigenlijk niet vaak genoeg kunnen benadrukken hoe getalenteerd we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.