Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lous and The Yakuza – “Handle Me” (feat. Adekunle Gold)

© CPU – Stijn Verbruggen

Het moet gigantisch vermoeiend zijn om vandaag de dag door het leven te gaan als Lous and The Yakuza. Het neemt echter niet weg dat de dromen van de zangeres uit het Brusselse met Congolees-Rwandese roots werkelijkheid worden. Zo fungeerde ze onlangs bijvoorbeeld nog als voorprogramma van het grote Coldplay, het virtuele Gorillaz en Alicia Keys tijdens diens Europese tournees, tekende ze eerder dit jaar bij Roc Nation (het label van Jay-Z) en vertoeft ze op dit eigenste moment in de Verenigde Staten voor haar eigen Amerikaanse tournee. Doe daar nog eens bij dat er ook een tweede plaat in het verschiet ligt, en je kan er donder op zeggen dat de zangeres wereldwijd op ontploffen staat. Deze nieuwe “Handle Me” zal in elk geval zijn steentje bijdragen in dat geheel.

Samen met Adekunle Gold doet Lous and the Yakuza het dit keer aanvankelijk in het Engels, maar ook dat gaat haar goed af. Het zijn de typische reggae-achtige basbeats die je richting dansvloer trekken, terwijl de Nigeriaanse rapper de temperatuur doet stijgen. In de refreinen mengt de zangeres zich dan in de debatten, waarna de ‘What have you done to me?’ zich meteen in je gehoorkanalen vestigt. Met af en toe een woordje Frans tussendoor, weet ze uiteindelijk haar stempel te drukken op het geheel, waardoor we ons deze “Handle Me” al snel kunnen inbeelden in een donkere en zwoele club. Dat Lous and The Yakuza dus op de goeie weg is, wordt nu nog maar eens duidelijk.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Adekunle Gold - "Party No Dey Stop" (feat. Zinoleesky)

Lagos is in een mum van tijd uitgegroeid tot een van de spannendste muziekmetropolen ter wereld. Een van de redenen daarvoor is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.