Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lizzie Esau – “Bleak Sublime”

De bron vol jong en straf talent is in het Verenigd Koninkrijk haast onuitputtelijk. Met Lizzie Esau uit Newcastle staat er alweer een nieuwe artieste klaar om de wereld te veroveren. Muziek heeft ze quasi met de paplepel binnen gekregen van haar vader en op jonge leeftijd heeft ze zich al snel de gitaar toegeëigend. Haar slaapkamer is ze inmiddels helemaal ontgroeid en met een goed team rondom haar bouwt ze gestaag aan haar loopbaan. In november mag ze haar talent alvast onder bewijs stellen in het voorprogramma van Upsahl. Voor ze echter met een busje de baan op gaat, trakteert ze ons op een gloednieuwe single “Bleak Sublime”.

Het talent van Lizzie Esau komt helemaal naar boven op het straffe “Bleak Sublime”. Het nummer begint redelijk ingetogen met wat sfeervolle elektronica en een bedeesde gitaar waar de aimabele stem van Esau mooi tot recht komt. De single komt echter snel in een stroomversnelling en ontplooit zich na een eerste refrein meer en meer tot een meeslepende indiesong. De gitaren worden wat ruwer, Lizzie Esau haalt vocaal wat meer uit en dan is er nog die leuke bridge naar het laatste refrein. Daar haalt ze echt nog eens alles uit de kruiken met een subliem slotakkoord als resultaat. In deze dame zit heel wat toekomst, zo veel is duidelijk!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1915 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lizzie Esau - "Stay on the Phone"

Nu het einde van het jaar stilletjes aan weer in zicht komt, duiken er hier en daar alweer lijstjes op met in…
LiveRecensies

Left of the Dial (Dag 3): Rotterdam(n)

Op de laatste dag van Left of the Dial zijn de benen al wat vermoeider, de oogjes kleiner en de stemmen al…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Left of the Dial rondt de affiche af met Lizzie Esau, Mayorga, The Early Mornings en meer!

Binnen een kleine vier weken neemt Left of the Dial de Rotterdamse binnenstad over met hun driedaagse showcasefestival. Op de poster sieren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.