Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa – “Before I Go”

In februari maakten we voor het eerst kennis met de rijzende ster Sophia Alexa, die ons toen met de single “Hit and Run” meteen in het oog sprong. De single maakte uiteindelijk deel uit van haar debuutep Groundwork dat ze uitbracht afgelopen april, maar het werd al snel duidelijk dat ze nog heel wat ander werk klaar had dat ze maar al te graag met de wereld wou delen. De Duits-Amerikaanse is volgens velen namelijk een naam om in de gaten te houden, vooral gezien de populariteit van gelijkaardige acts als Holly Humberstone en Maisie Peters nog steeds aan het groeien is.

Liefhebbers van zachte popmuziek met een hoge knuffelrock-factor zullen op slag verliefd worden op “Before I Go”. De vertederende single start met een dromerige gitaarriedel die al snel verrijkt wordt door prachtige zanglijnen, die soms wat aan Billie Eilish doen denken in de strofes. Er hangt een weemoedige waas rond de single, vooral ook omdat het nummer geschreven is vanuit de angst om zich in de toekomst ergens te vestigen. Hopelijk is dit nog niet het laatste van Sophia Alexa dat we horen, want “Before I Go” kan de start van iets groters worden.

Facebook / Instagram / Twitter / SoundCloud / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1653 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dove Cameron - "Bad Idea"

Voor sommige artiesten is het moeilijk om een label van zich af te schudden. Ook bij Dove Cameron zal dit waarschijnlijk het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - “Can You Afford To Lose Me?”

Het kan soms heel snel gaan voor jonge artiesten. Te snel, waardoor ze door een onnatuurlijke groei de pedalen helemaal verliezen. Helemaal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters - "Not Another Rockstar"

Toen een artiest jaren geleden een nieuwe single aankondigde, moesten we nog behoorlijk gissen naar hoe dat liedje nu precies zou gaan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.