Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sophia Alexa – “Hit and Run”

Sophia Alexa is de dochter van Duits-Amerikaanse ouders en groeide op in Amsterdam en Londen, waardoor de jonge zangeres al snel moest leren zich aan te passen aan nieuwe omgevingen. De muziek van Carole King en Stevie Nicks bood in onzekere tijden steeds houvast en inspireerde haar uiteindelijk om zelf muziek te maken. Vorig jaar debuteerde ze met haar single “House of Cards”, waarmee ze een goede eerste indruk achterliet en ook met het daaropvolgende “Kids” wist ze te overtuigen.

“Hit and Run” is nog maar de derde single van deze opkomende zangeres, maar we horen overduidelijk het potentieel dat in haar zit. Haar zachte stem heeft genoeg karakter om op te vallen en haar rustgevende melodieën bieden de ideale setting voor haar persoonlijke teksten. Fans van de Ed Sheeran-protegé Maisie Peters of de kersverse Brit Award-winnares Holly Humberstone zullen meteen fan worden als ze deze nieuwe artiest ontdekken. “Hit and Run” is in ieder geval een fijn visitekaartje, waarin haar door folk-geïnspireerde popmuziek schittert als nooit tevoren. Sophia Alexa gaan we dus nauwgezet in de gaten houden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Maisie Peters - "Cate's Brother"

Er zijn een aantal ongeschreven regels over de personen waar je geen oogje op mag hebben. Zo is het voor de meeste…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "Sleep Tight"

Soms kan het extreem snel gaan, zelfs als de omstandigheden verre van meezitten. Net voor de pandemie toesloeg, was Holly Humberstone een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Holly Humberstone - "London Is Lonely"

We zijn bij Dansende Beren al sinds haar debuutsingle fan van Holly Humberstone en we zijn niet de enige. De jonge Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.