Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Pitou – “Angel”

De naam Pitou begint her en der op te duiken. De Nederlandse verzorgde de afgelopen maanden het voorprogramma van landgenote Eefje de Visser en haar naam was dit jaar terug te vinden op de affiches van zowel Rock Werchter als Pukkelpop. Voor het hoofdpodium is het nog wat te vroeg, maar voor een gezellige set in een tent zit je bij Pitou wel aan het juiste adres. Begin volgend jaar komt ze trouwens met een eerste album en vorige single “Big Tear” zal daar ook op terug te vinden zijn.

Je zou bijna denken dat Pitou er om doet, met haar engelenstem een nummer “Angel” noemen. De zachtere percussie en stemgeluiden aan het begin klinken alvast als de hemelpoort die open gaat. Voor je het weet zit je met gesloten ogen zachtjes heen en weer te bewegen en in een serene toestand te luisteren, nee, te genieten. “Angel” voelt aan als een klein, breekbaar gelukje dat je langzaamaan opwarmt. Verrassen doet Pitou niet met “Angel”, maar het is wel een prachtig lied.

Pitou speelt op vrijdag 19 augustus om 15:35 in Castello op Pukkelpop.

Facebook / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1184 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

De 10 beste Nederlandse albums van 2023

Dat er in de Benelux afgelopen jaargang veel kwaliteitsmuziek uitkwam, konden we al lezen in de twintig beste albums van Belgische bodem….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Pumas - "Angel"

Onder de naam Black Pumas bliezen Eric Burton en Adrian Quesada soulmuziek nieuw leven in. Het zelfgetitelde debuutalbum werd bedolven onder de…
LiveRecensies

Pitou @ Cultura Nova (Spiegeltent): Pure pracht

Cultura Nova is een jaarlijks terugkerend, tiendaags internationaal theaterfestival in Heerlen en omgeving. Het festival biedt theater, film, dans, muziek en beeldende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.