Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX – “Hot Girl”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Charli XCX speelt al langer mee in de hogere regionen van de popwereld, maar wist zich dankzij haar nieuwste creatie CRASH definitief op de kaart te zetten als popster. In ons land kon ze dat helaas nog niet live bewijzen – de Britse kampte met stemproblemen en moest een deel van haar tour noodgedwongen annuleren – maar op bijvoorbeeld het Spaanse Primavera Sound bewees ze dat ze het aankan om de bovenkant van een affiche te kleuren. Zoals de ongeschreven regel in de popwereld het eist duurt het ook bij Charli niet lang voor er nieuw materiaal verschijnt. Het nieuwe “Hot Girl” komt er weliswaar in het kader van de film Bodies Bodies Bodies, maar surft wel verder op de hype.

De nieuwste creatie van Charli XCX duurt nog geen drie minuten, maar in die tijd wordt er wel voortdurend plankgas gegeven. Dat begint vrijwel meteen, als de doordringende bassbeats je gehoorkanalen binnendringen en de Britse je tracht te verleiden met haar mysterieuze stemgeluid. ‘ I’m a hot girl, pop girl, rich girl / I’m a bitch girl, fast girl, “Catch me if you can” girl’, zingt ze zelfverzekerd, terwijl ze je daarbovenop ook nog eens richting de dansvloer trekt. “Hot Girl” is met andere woorden een knaller die we de komende zomer nog verschillende keren zullen horen voorbijkomen, dat lijkt nu al vast te staan.

Bodies Bodies Bodies verschijnt op 5 augustus.

Facebook / Instagram

https://open.spotify.com/track/0FZUbqZ1x2G71vl027d8Ud?si=c260bf4ce6a84e7d

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1881 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Speed Drive"

Barbie is nu al een van de populairste films van het jaar. De nieuwe film van Greta Gerwig met Margot Robbie in…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HYRA - "Seventh Heaven"

Veel mensen associëren vooral PC Music en Charli XCX aan hyperpop, maar er zijn nog heel wat leuke artiesten die binnen het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.