Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush – “More Than Machines”

© Cathy Verhulst

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale en een setlist die vooral nieuwe nummers bevatte, spraken we van een optreden in mineur. Dit is niet zo verbazend, Bush kende namelijk zijn piek eind jaren negentig. De Britten hebben acht albums op hun discografie staan, vier daarvan uitgegeven voor hun splitsing in 2002. Acht jaar later kwamen ze samen voor een reünie waar slechts twee van hun originele leden nog aan mee deden. Anno 2022 is Gavin Rossdale nog het enige originele lid van Bush, maar dat lijkt hem niet tegen te houden.

De eerste tien seconden van “More Than Machines” klinken veelbelovend, met stevige gitaren zoals we gewoon zijn van Bush. Daar houdt het dan ook weer op, want de rest van deze single is minder overtuigend. De Britse band lijkt zijn inspiratie kwijt te zijn. Het is een vreemd nummer waar ze de gaten proberen op te vullen met gitaren, tevergeefs. Bush had kunnen afsluiten in schoonheid, maar lijkt nu te willen doorgaan met absurde nummers die we het liefst overslaan.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Pawns & Kings"

Wanneer het iets steviger mag, weten we dat we terecht kunnen bij Alter Bridge. De Amerikanen hebben sinds hun oprichting in 2004…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.