Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sorry – “Let The Lights On”

Sorry is zonder enige twijfel een woord dat te vaak gebruikt wordt. Of Asha Lorenz en Louis O’Bryen daarom besloten om hun band zo te noemen, laten we in het midden. Een goeie vorm van marketing is het echter wel, want met 925 schoten de Britten bijvoorbeeld recht in de roos. Het zorgde ervoor dat de band al wat naambekendheid vergaarde, al bleef een echt grote doorbraak vooralsnog uit. De kans om daar verandering in te brengen doet zich dit najaar gelukkig alweer voor, want met Anywhere But Here brengt Sorry dan de langverwachte opvolger uit van dat smakelijke debuut. Uit die plaat kregen we een tijdje geleden met “There’s So Many People That Want To Be Loved” al een fijn voorsmaakje, al kan deze “Let The Lights On” ons nog meer bekoren.

Het tempo zit er al snel in dankzij de drums en donkere bas, maar het is toch veelal frontzangeres Asha die de aandacht naar zich toe trekt. Met haar mysterieuze doch furieuze stemgeluid weet ze je meteen mee te slepen in haar verhaal, al gaat het er in de refreinen dan weer iets luchtiger aan toe. We horen invloeden van pakweg Wolf Alice en Yeah Yeah Yeahs, waardoor Sorry met “Let The Lights On” eigenlijk gewoon een heel sterk nummer heeft weten te maken. Het doet in elk geval nu al uitkijken naar die tweede plaat, die binnen enkele maanden het levenslicht ziet.

Anywhere But Here verschijnt op 7 oktober.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2115 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normandie - "Sorry"

Veel geheimen heeft de Zweedse band Normandie niet meer te verbergen in aanloop van hun nieuw album Dopamine. Het drietal loste sinds deze…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 3): Tot het einde goed

De negende editie Best Kept Secret is intussen weer op haar einde gekomen. Op de derde en laatste dag van het festival…
InstagramLiveRecensies

Sorry @ Ancienne Belgique (AB Club): Geen excuses nodig

Eind vorig jaar verscheen met Anywhere But Here de tweede plaat van Sorry. De band uit Londen brengt die plaat mee op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.