Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sorry – “There’s So Many People That Want To Be Loved”

Er zijn drie soorten mensen op deze wereld. Sommigen zeggen te vaak sorry, anderen te weinig en dan zijn er nog anderen die hun band Sorry noemen. Het woord is weliswaar bijzonder weinig van toepassing voor het muzikale project van Asha Lorenz en Louis O’Bryen, want de muziek die de Britten maken gaat met regelmaat door merg en been. Op de paar jaar dat het (officieel) viertal door het leven gaat, verscheen er met 925 al een bijzonder degelijke plaat en kregen we heel wat ep’s en losse singles. Op een opvolger van dat debuut moeten we dus al een tijdje wachten, maar van een gebrek aan nieuwe muziek kunnen we nooit spreken.

Zo is Sorry vandaag dus alweer terug met “There’s So Many People That Want To Be Loved”, de eerste single sinds de verzamelingen aan demo’s in de lente van 2021. Een blij weerzien dus, zeker als het eindresultaat van deze kwaliteit is. Met iets meer dan vier minuten op de teller neemt de band ons mee doorheen zijn gelaagde postpunkachtige wereld. Deze creatie begint alvast lekker gemoedelijk, met wat dromerige gitaren en de ietwat vrolijke stem van Asha. Toch is Sorry zo’n band waarvan je weet dat het altijd alle kanten uit kan, wat ook het geval blijkt bij “There’s So Many People That Want To Be Loved”. De gitaren klinken naarmate het nummer vordert alsmaar steviger, wat voor een ruig randje aan het dromerige nummer zorgt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Normandie - "Sorry"

Veel geheimen heeft de Zweedse band Normandie niet meer te verbergen in aanloop van hun nieuw album Dopamine. Het drietal loste sinds deze…
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret 2023 (Festivaldag 3): Tot het einde goed

De negende editie Best Kept Secret is intussen weer op haar einde gekomen. Op de derde en laatste dag van het festival…
InstagramLiveRecensies

Sorry @ Ancienne Belgique (AB Club): Geen excuses nodig

Eind vorig jaar verscheen met Anywhere But Here de tweede plaat van Sorry. De band uit Londen brengt die plaat mee op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.