Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen – “Nobody Really Cares”

Baby Queen heeft de wind meer dan ooit in de zeilen, want ondanks dat Bella Latham haar muzikale project ten midden van de pandemie uit de grond stampte, is de Britse net terug van haar tour samen met Olivia Rodrigo. Veel tijd om te rusten heeft ze echter niet, want tussen het uitbrengen van singles door staan er ook nog heel wat Europese festivals op de planning. Hoe het komt dat de zangeres zo populair is is simpel: ze maakt muziek vol zwarte humor en herkenbare onderwerpen. Na een mixtape en een ep werkt Baby Queen nu volop aan haar eerste album. Details zijn er echter nog niet, maar met “Nobody Really Cares” houdt ze ons wel nog even zoet.

De nieuwste creatie van Baby Queen duurt nog geen drie minuten, maar entertainen doet het gelukkig wel. Met een zwoele baslijn en een binnen haar perken stevige gitaar behoort “Nobody Really Cares” op muzikaal vlak tot een van haar hardste nummers tot nu toe. Ook tekstueel zit de single goed in elkaar, want de Britse heeft het wederom over voor de volle honderd procent jezelf kunnen zijn. ‘Do you even know the people you wanna impress?’, zingt ze voordat het refrein losbarst. Het komt er dus met andere woorden op neer dat je je geen zorgen hoeft te maken over wat mensen van je denken, want iedereen is al veel te druk bezig met zichzelf. Latham schiet dus weer in de roos, want “Nobody Really Cares” komt hard binnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1624 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter vult affiche aan met Liam Gallagher, Ben Howard, Lil Nas X, Iggy Pop en veel meer!

Na een maandje afwezigheid is ook Rock Werchter weer uit zijn winterslaap gekomen, en dat doet het festival meteen met een pak…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gorillaz - "Baby Queen"

‘Het is nog eens tijd voor een solonummertje’, moet Damon Albarn gedacht hebben na de release van “Cracker Island” met Thundercat en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen - "LAZY"

Stilzitten staat duidelijk niet in het woordenboek van Baby Queen. Het muzikale project van Bella Latham kende haar oorsprong te midden van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.