Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brent Faiyaz – “Price of Fame”

Brent Faiyaz kan stilaan gezien worden als vaste waarde binnen de r&b scene. Samenwerkingen met onder andere Tyler, the Creator en Drake bevestigen dat de artiest sterk staat binnen de muziekindustrie. Hij brengt muziek uit volgens zijn eigen, wellicht zeer doordachte, tijdsplanning. Op deze manier weet hij grote hype te bouwen rond zichzelf. Met de komst van “Price Of Fame”, zijn eerste single van dit jaar, kondigt hij dan ook zijn nieuwe album aan.

Van Brent krijgen we binnen de verpakking van één nummer eigenlijk twee nummers. Er wordt dan ook afgeklokt op een grote zes minuten. In het eerste deel ondersteunt een vrij zware bas het geheel. De ervaring van te harde bassen op een festival komt meteen naar boven. In dit geval hoeft dit echter niet per se negatief te zijn. Brent Faiyaz weet namelijk zo een vrij uniek geluid te creëren met “Price of Fame”. In het tweede deel van het lied zorgt een rustige gitaarlijn voor een vrij zweverig geheel. Hier weet Brent ook de sterkte van zijn stem uit te lichten. De Amerikaan weet de volledige zes minuten interessant te houden door zijn verschillende sterktes aan bod te laten komen. Al bij al is “Price Of Fame” een zeer geslaagd nummer dat ons benieuwt naar zijn nieuwe langspeler!

Heel lang hoeven we niet meer te wachten op dat nieuwe album van Brent Faiyaz, dat Wasteland gaat heten. Deze verschijnt over een kleine twee weken, op 8 juli.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

21 Savage - american dream (★★★★): Smaakpalet aan stijlen met eigenwijze flows

Het is eindelijk zover; na zes jaar wachten is 21 Savage er met een nieuw soloalbum. Hoewel hij regelmatig samenwerkt met grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brent Faiyaz - "Wasting Time" (feat. Drake)

Nadat hij in 2015 opdook als deel van de r&b-groep Sonder, werd Brent Faiyaz een van de meest consistente nieuwe r&b-artiesten. Nu…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Brent Faiyaz - "Gravity" (feat. Tyler, The Creator)

Brent Faiyaz is een rijzende ster binnen hiphop en r&b. Sinds zijn verschijning op het lied “Crew” van GoldLink in 2017 duikt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.