Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift – “Carolina”

Taylor Swift-fans zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een volgende re-release van hun idool. Swift is vorig jaar begonnen met het heruitbrengen van haar eerste zes albums en intussen kregen we zo Fearless (Taylor’s Version) en Red (Taylor’s Version) al te horen. Daarnaast bracht ze ook al twee nummers uit van 1989 (Taylor’s Version), al blijft meer informatie over de heruitgave van eender welk album momenteel een mysterie.

Ondertussen is het al geleden van zusteralbums folklore en evermore dat Taylor Swift nog eens gloednieuw materiaal uitbracht, maar daar komt nu geheel onverwacht verandering in. Voor die twee albums werkte ze samen met onder andere Aaron Dessner (vooral bekend van The National) en de twee brengen nu nog maar eens een nieuw lied uit. “Carolina” maakt deel uit van de soundtrack van Where the Crawdads Sing, een film van Olivia Newman die volgende maand uitkomt in de VS. Swift zegt dat ze zichzelf helemaal verloor in het boek waarop de film is gebaseerd en dat ze daarom een beklijvend nummer wou creëren voor Where the Crawdads Sing.

Het nummer laat zeker en vast een mysterieus en beklijvend gevoel achter door de luchtige manier van zingen die Taylor Swift hier gebruikt. Het zachte gitaarwerk dat ermee gepaard gaat, sluit prachtig aan bij folklore en evermore, wat natuurlijk niet verrassend is. Het lied is een fijn extraatje voor de fans van die twee albums, al brengt het op zich weinig nieuws met zich mee. In 2020 kregen we deze versie van Taylor Swift uitgebreid te horen en het is leuk daar nog eens op terug te blikken met een nieuw nummer, maar meer dan dat is het niet.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

986 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Taylor Swift - "All Of The Girls You Loved Before"

Het zijn spannende, drukke tijden voor Taylor Swift. De Amerikaanse superster begint vandaag namelijk aan haar eerste tour sinds 2018. De zogeheten…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meg Smith - "All the Things You'd Ruin"

Meg Smith debuteerde drie jaar geleden met haar eerste streepje muziek en wist ondertussen al enkele leuke singles uit te brengen. Dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Taylor Swift - Midnights (★★★): Op zoek naar de veelzijdigheid van de nacht

Taylor Swift. Je kent ze wel. Ook als je haar muziek niet kent, dan ken je ze. De afgelopen tien jaar was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.