Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Blur”

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve en wat stoerdere popbeats. Met alles wat ze uitbrengt, laat ze in ieder geval sterke nieuwe dingen zien. Geen wonder dat ze de voorbije maanden het voorprogramma van Dua Lipa’s Amerikaanse Future Nostalgia-tour mocht invullen.

Op “Blur” brengt ze haar meest verliefde, schattige kant naar voren met een nummer dat zich als een twinkelend muziekdoosje openvouwt. Lolo is op haar nieuwste single hopeloos verliefd en in de zevende hemel na een onverwachte, wazige avond. De verliefde twinkelingen spatten er dan ook van af en Lolo’s zachte popstem zet de onbezonnen speelsheid van het nummer mooi kracht bij. De zachte harmonieën vullen het schattige refrein bovendien netjes op en doen bij momenten zelfs sterk denken aan de snoezige r&b-sfeer op Ariana Grandes Positions. Een klein stukje Frans kan in zo’n lieflijk nummer natuurlijk niet ontbreken en dus dropt Lolo er in de bridge twee heel beperkte maar bijzonder effectieve Franse zinnetjes tussen. Lolo Zouaï weet op “Blur” nog altijd wat ze doet en levert de ideale soundtrack af voor aankomende zomerromances.

Lolo Zouaï staat op 10 juli op Les Ardentes.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Training Season"

Terwijl de naweeën van Future Nostalgia nog enige tijd nazinderden, bracht Dua Lipa afgelopen jaar slechts twee nummers uit. En toch mocht de Britse…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Crying in the Carwash"

Virale hits op TikTok en een tournee met Dua Lipa zorgden ervoor dat de grootste droom van Lolo Zouaï plots binnen handbereik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.