Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Blur”

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve en wat stoerdere popbeats. Met alles wat ze uitbrengt, laat ze in ieder geval sterke nieuwe dingen zien. Geen wonder dat ze de voorbije maanden het voorprogramma van Dua Lipa’s Amerikaanse Future Nostalgia-tour mocht invullen.

Op “Blur” brengt ze haar meest verliefde, schattige kant naar voren met een nummer dat zich als een twinkelend muziekdoosje openvouwt. Lolo is op haar nieuwste single hopeloos verliefd en in de zevende hemel na een onverwachte, wazige avond. De verliefde twinkelingen spatten er dan ook van af en Lolo’s zachte popstem zet de onbezonnen speelsheid van het nummer mooi kracht bij. De zachte harmonieën vullen het schattige refrein bovendien netjes op en doen bij momenten zelfs sterk denken aan de snoezige r&b-sfeer op Ariana Grandes Positions. Een klein stukje Frans kan in zo’n lieflijk nummer natuurlijk niet ontbreken en dus dropt Lolo er in de bridge twee heel beperkte maar bijzonder effectieve Franse zinnetjes tussen. Lolo Zouaï weet op “Blur” nog altijd wat ze doet en levert de ideale soundtrack af voor aankomende zomerromances.

Lolo Zouaï staat op 10 juli op Les Ardentes.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Potion" (feat. Dua Lipa & Young Thug)

In 2018 kleurden Calvin Harris en Dua Lipa de zomer met het aanstekelijke “One Kiss“. Tot op vandaag een vaste waarde in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.