Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Blur”

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve en wat stoerdere popbeats. Met alles wat ze uitbrengt, laat ze in ieder geval sterke nieuwe dingen zien. Geen wonder dat ze de voorbije maanden het voorprogramma van Dua Lipa’s Amerikaanse Future Nostalgia-tour mocht invullen.

Op “Blur” brengt ze haar meest verliefde, schattige kant naar voren met een nummer dat zich als een twinkelend muziekdoosje openvouwt. Lolo is op haar nieuwste single hopeloos verliefd en in de zevende hemel na een onverwachte, wazige avond. De verliefde twinkelingen spatten er dan ook van af en Lolo’s zachte popstem zet de onbezonnen speelsheid van het nummer mooi kracht bij. De zachte harmonieën vullen het schattige refrein bovendien netjes op en doen bij momenten zelfs sterk denken aan de snoezige r&b-sfeer op Ariana Grandes Positions. Een klein stukje Frans kan in zo’n lieflijk nummer natuurlijk niet ontbreken en dus dropt Lolo er in de bridge twee heel beperkte maar bijzonder effectieve Franse zinnetjes tussen. Lolo Zouaï weet op “Blur” nog altijd wat ze doet en levert de ideale soundtrack af voor aankomende zomerromances.

Lolo Zouaï staat op 10 juli op Les Ardentes.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tkay Maidza - "Nights in December"

Wat hebben Dua Lipa en Billie Eilish gemeenschappelijk? Ze namen beide Tkay Maidza mee op tour en zijn volledig overtuigd van haar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single ASHWARYA - "Best Friend"

De Australisch-Indische zangeres ASHWARYA neemt voortaan zelf het touw in handen, want ze besloot om zonder label haar carrière verder in gang…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anna-Rose Clayton - "A+"

Niet zo heel lang geleden ging Anna-Rose Clayton nog door het leven als A.ROSE, maar tegenwoordig maakt de Nederlands-Britse gewoon muziek onder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.