Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa – “hollaback bitch” (feat. Shygirl & Channel Tres)

© CPU – Joost Van Hoey

Het was alweer even geleden, maar Mura Masa is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. De Britse multi-instrumentalist maakte dat de afgelopen weken onder meer bijzonder duidelijk met sterke shows op onder meer CORE Festival en Best Kept Secret, maar werkt tussen het touren door ook aan zijn derde album. demon time zal aan het einde van de zomer verschijnen, maar aan eerdere voorsmaakjes “blessing me” en “bbycakes” konden we al afleiden dat het goed lijkt te komen met die langspeler. Op de tracklist pronken overigens verschillende veelbelovende namen zoals PinkPantheress, Pa Salieu en Shygirl. Het is met die laatste, alsook met Channel Tres, dat hij vandaag “hollaback bitch” uitbrengt.

De nieuwste creatie van Mura Masa is er alvast eentje die je richting een plakkerige club trekt. Met diepe bassbeats en de intrigerende stem van Shygirl is de sfeer meteen gezet, waardoor er meteen een zwoele ondertoon doorheen het nummer hangt. Geleidelijk aan wordt de single iets exotischer door de blazerssectie die het geheel vervoegt. Als Channel Tres er dan zijn mysterieuze geluid er tegenaan gooit, is “hollaback bitch” eigenlijk compleet. Een nummer dat onder je huid kruipt, maar ook eentje waarbij stilstaan niet tot de opties behoort. Mura Masa zal met andere woorden grote mensenmassa’s aan het bewegen krijgen met zijn nieuwste plaat, zoveel is nu al duidelijk.

demon time verschijnt op 16 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek onze Spotify.

1355 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Best Kept Secret (Festivaldag 3): En we leefden nog lang en gelukkig...

De tijd vliegt als je plezier hebt en zo was het opeens al de laatste dag van Best Kept Secret 2022. Zowel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SHYGIRL - "Come For Me"

De Britse SHYGIRL behoort volgens velen tot het gesloten kringetje aan artiesten die de popwereld op zijn kop zet en dat deed…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single BAYLI - "think of drugs"

BAYLI heeft er niet de gemakkelijkste jeugd opzitten, maar probeert uit die negatieve ervaringen iets positiefs te maken aan de hand van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.