Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mura Masa – “hollaback bitch” (feat. Shygirl & Channel Tres)

© CPU – Joost Van Hoey

Het was alweer even geleden, maar Mura Masa is tegenwoordig weer helemaal terug van weggeweest. De Britse multi-instrumentalist maakte dat de afgelopen weken onder meer bijzonder duidelijk met sterke shows op onder meer CORE Festival en Best Kept Secret, maar werkt tussen het touren door ook aan zijn derde album. demon time zal aan het einde van de zomer verschijnen, maar aan eerdere voorsmaakjes “blessing me” en “bbycakes” konden we al afleiden dat het goed lijkt te komen met die langspeler. Op de tracklist pronken overigens verschillende veelbelovende namen zoals PinkPantheress, Pa Salieu en Shygirl. Het is met die laatste, alsook met Channel Tres, dat hij vandaag “hollaback bitch” uitbrengt.

De nieuwste creatie van Mura Masa is er alvast eentje die je richting een plakkerige club trekt. Met diepe bassbeats en de intrigerende stem van Shygirl is de sfeer meteen gezet, waardoor er meteen een zwoele ondertoon doorheen het nummer hangt. Geleidelijk aan wordt de single iets exotischer door de blazerssectie die het geheel vervoegt. Als Channel Tres er dan zijn mysterieuze geluid er tegenaan gooit, is “hollaback bitch” eigenlijk compleet. Een nummer dat onder je huid kruipt, maar ook eentje waarbij stilstaan niet tot de opties behoort. Mura Masa zal met andere woorden grote mensenmassa’s aan het bewegen krijgen met zijn nieuwste plaat, zoveel is nu al duidelijk.

demon time verschijnt op 16 september.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek onze Spotify.

1629 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Gretel Hänlyn - "Wiggy"

Soms komen er opkomende artiesten voorbij waarvan je weet dat hun toekomst ontzettend rooskleurig zal zijn. Een van die muzikanten is Gretel…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2022

Het jaareinde komt nu echt wel in zicht, maar wij zijn nog lang niet klaar met onze eindejaarslijstjes. Nu we alle albums…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

20 debuutalbums uit 2022 die je niet mocht missen

Als artiest heb je maar één kans om jezelf te bewijzen aan de buitenwereld. Althans, zo lijkt het toch, want er zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.