Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Halsey – “So Good”


De naam van Halsey hebben we de afgelopen weken vaak zien passeren op sociale media. De Amerikaanse zangeres had ruzie met haar label omdat haar nieuwe single geen hit zou gaan worden op TikTok. Halsey maakte dit zelf bekend via een korte videoboodschap en dat bracht een storm aan online reacties teweeg. Vorig jaar nog bracht de zangeres If I Can’t Have Love, I Want Power uit, dat overal op zeer lovende kritieken kon rekenen. We mogen het dan ook bizar noemen dat het platenlabel specifiek om een hit vraagt na een album dat zeer goed scoorde.

We mogen van geluk spreken want Halsey mag nu toch haar single uitbrengen. “So Good” lijkt verder te bouwen op If I Can’t Have Love, I Want Power, maar dan op een net iets meer popgeoriënteerde manier. De single opent met gelaagde synthesizers waarna de kenmerkende stem van Halsey erbij komt. Tijdens het refrein beseffen we dat we met een popnummer van de bovenste plank te maken hebben. De melodie zit zeer goed en ook de tekst blijft zeer goed hangen. Halseys label mag dus absoluut niet klagen want “So Good” klinkt zeer toegankelijk en is dan ook een meer dan geslaagd popnummer dat ongetwijfeld de hitlijsten zal bestormen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

158 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Stay With Me" (feat. Halsey, Justin Timberlake & Pharrell Williams)

We hebben er een hele tijd op moeten wachten, maar Calvin Harris heeft eindelijk nog eens een nieuw album af. De Schotse…
2021FeaturesInstagram

De 13 beste albumhoezen van 2021

‘Don’t judge a book by its cover’ en hetzelfde geldt voor albums. Toch kunnen we er niet onderuit dat vooral albumhoezen onze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.