Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia – “In The Club”

© Kamilia Sain

De Brits-Jamaicaanse Mahalia laat absoluut niet met zich sollen, laat dat duidelijk zijn. Een van haar eerste grotere singles “Wish I Missed My Ex” toonde al meteen aan dat ze in de liefde graag de touwtjes in handen heeft en met een genadeloze charme van zich afbijt. Ook op haar meer recente releases vuurde ze haar pijlen vol zelfvertrouwen af op haar ex-dates en zelfs op de opdringerige ex van haar lief op “Letter To Your Ex”. Voor haar nieuwste single “In The Club” richt ze haar pijlen op een gevarieerd lijstje van ex-vrienden.

Mahalia verklaart dat ze met het ouder worden heel wat wijzer is geworden over de mensen waarmee ze zich graag omringd. Niet elke vriendschap bleek over de jaren heen namelijk even succesvol. Het heeft even geduurd voor ze heeft beseft wie of wat iemand nu echt tot een goeie vriend maakt. Voor “In The Club” nam ze haar vriendenlijst eens grondig onder de loep en zette ze het grof vuil aan de deur. Zoals we dat ondertussen van haar gewend zijn, doet ze dat met een eigenwijze en licht verleidelijke energie, die na haar pittigere clubnummers eerder aanleunt bij de lo-fi r&b van haar debuutplaat Love and Compromise. Geen hitsige danspartijen dus op “In The Club” maar gezellig heupwiegen op een single met een duidelijke boodschap. Geen ruimte of tijd voor slechte vrienden, zeg dat Mahalia het gezegd heeft.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "Whatever Simon Says"

Als je dacht dat r&b en soul allang waren uitgestorven, heb je waarschijnlijk nog nooit van Mahalia gehoord. Haar stijl zouden we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "Letter To Ur Ex"

Er verschijnt altijd spontaan een glimlach op ons gezicht wanneer Mahalia nieuwe muziek aankondigt. Ook vandaag is geen uitzondering, want de Brits-Jamaicaanse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.