Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia – “In The Club”

© Kamilia Sain

De Brits-Jamaicaanse Mahalia laat absoluut niet met zich sollen, laat dat duidelijk zijn. Een van haar eerste grotere singles “Wish I Missed My Ex” toonde al meteen aan dat ze in de liefde graag de touwtjes in handen heeft en met een genadeloze charme van zich afbijt. Ook op haar meer recente releases vuurde ze haar pijlen vol zelfvertrouwen af op haar ex-dates en zelfs op de opdringerige ex van haar lief op “Letter To Your Ex”. Voor haar nieuwste single “In The Club” richt ze haar pijlen op een gevarieerd lijstje van ex-vrienden.

Mahalia verklaart dat ze met het ouder worden heel wat wijzer is geworden over de mensen waarmee ze zich graag omringd. Niet elke vriendschap bleek over de jaren heen namelijk even succesvol. Het heeft even geduurd voor ze heeft beseft wie of wat iemand nu echt tot een goeie vriend maakt. Voor “In The Club” nam ze haar vriendenlijst eens grondig onder de loep en zette ze het grof vuil aan de deur. Zoals we dat ondertussen van haar gewend zijn, doet ze dat met een eigenwijze en licht verleidelijke energie, die na haar pittigere clubnummers eerder aanleunt bij de lo-fi r&b van haar debuutplaat Love and Compromise. Geen hitsige danspartijen dus op “In The Club” maar gezellig heupwiegen op een single met een duidelijke boodschap. Geen ruimte of tijd voor slechte vrienden, zeg dat Mahalia het gezegd heeft.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "Terms and Conditions"

Een klein jaar geleden kregen we van de Brits-Jamaicaanse zangeres Mahalia nog een sterke ep, Letters To Ur Ex, wat een betere…
AlbumsRecensies

RM - Indigo (★★★½): Een persoonlijke rit vol gedachten

BTS is een groep die we bijna niet meer moeten voorstellen. De Zuid-Koreanen begonnen in 2013 en behoren vandaag tot een van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuw single Mahalia - "Bag Of You"

Dat de Brits-Jamaicaanse Mahalia geen katje is om zonder handschoenen aan te pakken werd in 2018 al duidelijk. Met “I Wish I…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.