Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Give Me a Kiss”

© Colin Solal Car​do

Vorige week vierde Lolo Zouaï nog de derde verjaardag van haar debuutalbum High Highs to Low Lows, waarmee ze in 2019 haar doorbraak vierde en met haar verfrissende insteek heel wat harten stal. Haar popmuziek kent namelijk heel wat invloeden uit r&b, maar ook oosterse elementen vinden geregeld hun weg in haar verleidelijke muziek. Op nieuwe muziek moesten we helaas een tijdje wachten, maar haar agenda was de afgelopen maanden ook boordevol doordat ze onder meer het voorprogramma van Dua Lipa verzorgde in Amerika. Een tweede album is echter al een tijdje in de maak.

Of haar gloednieuwe single “Give Me a Kiss” onderdeel is van haar langverwachte tweede langspeler is nog onduidelijk, maar ze toont er alvast weer mee dat ze zichzelf als artiest blijft heruitvinden. De nieuwe single is behoorlijk sensueel en vooral ook gekenmerkt door een mysterieuze, robotachtige stem die in een groot contrast staat tegenover haar zachte stem. In de plaats van volop voor de popkaart te gaan, kiest ze resoluut voor een iets alternatievere aanpak die haar eveneens bijzonder goed afgaat. De dreigende ondertoon van het nummer weet ons namelijk met gemak mee te zuigen in haar gloednieuwe avontuur.

Op 10 juli staat Lolo Zouaï op Les Ardentes

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1526 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Calvin Harris - "Potion" (feat. Dua Lipa & Young Thug)

In 2018 kleurden Calvin Harris en Dua Lipa de zomer met het aanstekelijke “One Kiss“. Tot op vandaag een vaste waarde in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.