Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï – “Give Me a Kiss”

© Colin Solal Car​do

Vorige week vierde Lolo Zouaï nog de derde verjaardag van haar debuutalbum High Highs to Low Lows, waarmee ze in 2019 haar doorbraak vierde en met haar verfrissende insteek heel wat harten stal. Haar popmuziek kent namelijk heel wat invloeden uit r&b, maar ook oosterse elementen vinden geregeld hun weg in haar verleidelijke muziek. Op nieuwe muziek moesten we helaas een tijdje wachten, maar haar agenda was de afgelopen maanden ook boordevol doordat ze onder meer het voorprogramma van Dua Lipa verzorgde in Amerika. Een tweede album is echter al een tijdje in de maak.

Of haar gloednieuwe single “Give Me a Kiss” onderdeel is van haar langverwachte tweede langspeler is nog onduidelijk, maar ze toont er alvast weer mee dat ze zichzelf als artiest blijft heruitvinden. De nieuwe single is behoorlijk sensueel en vooral ook gekenmerkt door een mysterieuze, robotachtige stem die in een groot contrast staat tegenover haar zachte stem. In de plaats van volop voor de popkaart te gaan, kiest ze resoluut voor een iets alternatievere aanpak die haar eveneens bijzonder goed afgaat. De dreigende ondertoon van het nummer weet ons namelijk met gemak mee te zuigen in haar gloednieuwe avontuur.

Op 10 juli staat Lolo Zouaï op Les Ardentes

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - "Training Season"

Terwijl de naweeën van Future Nostalgia nog enige tijd nazinderden, bracht Dua Lipa afgelopen jaar slechts twee nummers uit. En toch mocht de Britse…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Crying in the Carwash"

Virale hits op TikTok en een tournee met Dua Lipa zorgden ervoor dat de grootste droom van Lolo Zouaï plots binnen handbereik…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.