Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen – “Colours of You”

Als fans van Baby Queen ooit klagen over een gebrek aan nieuwe muziek, dan weten wij het ook niet meer. Bella Latham begon pas aan het begin van de coronaperiode met haar muzikale project, maar bracht in de tussentijd al een ep en een mixtape uit én vertrouwde ons in een interview al toe dat haar debuutplaat ook al in een laatste fase zit. Het gaat dus gigantisch snel voor de Britse zangeres, die de komende maanden ook nog eens heel veel concerten op de planning heeft staan. Van een tour met Olivia Rodrigo tot een plekje op de affiche van zowat elk noemenswaardig festival; het ziet er dus naar uit dat we nog veel zullen horen van deze jongedame.

Haar nieuwste wapenfeit is er in elk geval alweer eentje dat veel oren zal bereiken, want “Colours of You” zit verwerkt in de populaire Netflix-serie Heartstopper. Een reeks gebaseerd op het gelijknamige boek van Alice Oseman, dat het verhaal vertelt over twee schoolvrienden die geleidelijk aan verliefd worden op elkaar, en waarin er dus ook gesproken wordt over de queergemeenschap en mentale gezondheid. Een meer geschikte zangeres als Baby Queen hadden de makers met andere woorden niet kunnen vinden, want met “Colours of You” weet de Britse dat verhaal perfect om te zetten in muziek. Het nummer werd een ietwat groots openbloeiende popballade, waarin synths en Bella’s stem centraal staan. De zangeres raakt dus de gevoelige snaar, maar toch met een catchy randje. Baby Queen volgens het boekje.

Op zondag 19 juni staat Baby Queen in het voorprogramma van Olivia Rodrigo in Vorst Nationaal.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1465 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Baby Queen - "Nobody Really Cares"

Baby Queen heeft de wind meer dan ooit in de zeilen, want ondanks dat Bella Latham haar muzikale project ten midden van…
InstagramLiveRecensies

Olivia Rodrigo @ Vorst Nationaal: Massahysterie en liefdesverdriettherapie

Disney Channel heeft al heel wat tieneridolen naar voren gebracht die later uitgroeiden tot gigantische wereldsterren zoals Justin Timberlake, Britney Spears en…
Muzieknieuwtjes

BBC Sound of 2022 maakt longlist bekend

In de maand december worden we traditiegetrouw overstelpt met allerlei jaarlijsten die een terugblik vormen op het muziekjaar, maar het is ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.