FeaturesMuzieknieuwtjes

Beluister Das Von Dich Röock Nochtanz Auch Nicht Alteit Eben Frïsch van Gestapo Knallmuzik hier in première!

De Kempense Duitsers van Gestapo Knallmuzik kunnen intussen beschouwd worden als een vaste waarde in ons Belgische muzieklandschap. Met hun über absurde teksten en gigantisch foute beats creëren ze al jaren onvergetelijke feestjes over heel Vlaanderen. De hits “Angela Merkel” en “Kächelwinckel Pëeters” mogen nu plaatsmaken voor het vijfde album Das Von Dich Röock Nochtanz Auch Nicht Alteit Eben Frïsch, of zoals ze het zelf aankondigen, hun ‘Funfdes Studioalbüm’. Met Dansende Beren kregen wij de eer jullie dit muzikale pareltje in première voor te stellen.

Met de poëtische woorden ‘Hallo mein naam ist Kevin und ich schümmel mit taks, als ich nicht in dien bak zitz, zit ich auf mein Honda dax’ wordt het album ingeleid. Het intussen al gekende “Golden Drop” volgt, een indrukwekkend kaknummer waar de nodige censuur wordt gebruikt. De Engelstalige vocalen zorgen voor dat extra tikkeltje hyperactiviteit die de dansbeentjes volledig losmaakt. De fixatie op het anale wordt nog even vastgehouden op “Bafalgan”, muzikaal een leuke single waar de heren mooi de spanning opbouwen. “Die Voice von Deutschland” en “Dildo’s” voorzien dan weer de foute teksten die blijven hangen en luidkeels zullen worden meegezongen. Het laatste nummer “Rëcht in mein Klöckenspel” start traag, maar zorgt uiteindelijk voor een epische bombastisch einde aan de unieke ervaring Das Von Dich Röock Nochtanz Auch Nicht Alteit Eben Frïsch.

Wie niet kan wachten om deze nieuwe singles live te horen, kan al deze zaterdag 23 april terecht in de Trix te Antwerpen. Daar zullen Yannuk, Stein und Vinzent zowel hun nieuwste album als oude hits afknallen. Pienten drinchen und späs machen verzechert!

Facebook / Instagram / Bandcamp

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

34 posts

About author
West-Vlaamse liefhebber van de zwaardere genres!
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gestapo Knallmuzik - "Golden Drop"

Hou je vast aan de takken van de bomen, want Gestapo Knallmuzik is terug van weggeweest. Het is ondertussen bijna twee jaar…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Forester - "Smile"

Afkomstig uit het West-Vlaamse Avelgem verscheen Forester voor het eerst op onze radar door de Sound Track voorronde in Muziekclub 4AD. Forester…
InstagramLiveRecensies

Gestapo Knallmuzik @ Ancienne Belgique: Heel die Tag Tanzen!

Naar aanleiding van de volledig ausverkaufte Ancienne Belgique Club vloog het broederschap van Gestapo Knallmuzik over vanuit Oost-Berlijn, hun thuisbasis alsook geboortestad….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.