Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kids With Buns – “the snakes”

© CPU – Joost Van Hoey

Sedert begin 2021 doet Kids With Buns het goed. Het duo scoort zo nu en dan een hitje en heeft dat grotendeels te danken aan hun overwinning bij De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. Binnenkort worden de nummers van Marie en Amber gebundeld op een eerste ep. Op waiting room zullen naast de titeltrack, “Bad Grades”, “1712” en “Untiteld” ook twee nieuwe nummers te vinden zijn, waarvan er nu nog eentje wordt uitgebracht. Grote verrassingen zullen we dus niet meer te horen krijgen op 15 april, de dag waarop waiting room uitkomt.

“the snakes” gaat over het ervaren van een eerste gebroken hart, waarbij je moet afkicken van je ex-geliefde terwijl je er o zo graag zou naar terugkeren. De herkenbare tekst wordt gezongen door Marie en haar diepe stem wordt zoals gewoonlijk begeleid door Ambers gitaar, aangevuld met andere instrumenten. Zowel de muziek als tekst zitten goed in elkaar, waardoor “the snakes” zich ontpopt tot een goed nummer waarbij je als luisteraar moet terugdenken aan die keer dat je zelf met een gebroken hart zat. Kids With Buns is er dankzij “the snakes” klaar voor om een nieuwe radiohit te scoren en wij zijn klaar voor die ep.

Kids With Buns brengt op 15 april hun ep uit en stelt deze op 27 en 28 april voor in de AB. Daarna gaan ze met zowel Balthazar als Eefje de Visser op tournee door Nederland met op 3 mei een solo show in Paradiso, Amsterdam.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

903 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock kondigt eerste namen aan met o.a. Kaiser Chiefs, Jake Bugg en Circa Waves

Eén van de weinige festivals die ook in 2021 plaatsvond, was Crammerock. Het festival in Stekene had toen zelfs een line-up met…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen Boomtown 2022: Acid Arab, Emma Ruth Rundle, Salut C'est Cool en meer!

Het Gentse festival Boomtown keert dit jaar terug naar zijn vertrouwde periode. Van 15 tot 20 juli biedt de stad onderdak aan…
InstagramLiveRecensies

The Bony King of Nowhere @ Ancienne Belgique (AB Theater): De koning is herboren

Tijdens de derde dag van de Week van de Belgische Muziek trokken we naar de Brusselse AB voor een hartverwarmend optreden van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.